Widok

Badanie piersi w domu!

Hej kobitki! chciałabym się dowiedzieć czy badacie się w domu. Bo ja od kilku miesięcy tak, po małych problemach zdrowotnych zaczęłam sama badać się co miesiąc, zawsze w ten sam dzień cyklu. Kupiłam sobie do tego taka specjalna rękawicę femi glove, która zwiększa czucie w dłoni i w ten sposób badanie jest bardziej miarodajne. Rękawica była w zestawie z instrukcją, tak więc nie jest to trudne. A kupiłam ja na stronie naturalna płodność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jezu litości, ale masowe te reklamy różnych pierdołek...

PS - jak już ktoś chce sam badać piersi to niczego do tego nie potrzebuje poza chęciami. Ja znalazłam guza maleńkiego na piersi i bez cud sprzętu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam tę rękawicę FemiGlove i moim zdaniem zdecydowanie zwiększa wyczuwalność. Małe guzki nie tak łatwo odkryć, z doświadczenia niestety wiem... Posiadam i na pewno ułatwia to samobadanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I znów te reklamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja używam urządzenia Braster i polecam je wszystkim dbającym o siebie paniom :) Można też wykonać badanie w niewielu miejscach w Trójmieście albo poprosić o badanie pielęgniarkę do swojego domu lub miejsca pracy, jest jakieś ogłoszenie na trójmiasto i olx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z erekcją w wieku 23 lat (16 odpowiedzi)

Witam, pisze w związku z problemem z erekcja. Mam 23 lata. Problem pojawia sie juz na poczatku...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry