Widok

Problem z erekcją w wieku 23 lat

Witam,
pisze w związku z problemem z erekcja. Mam 23 lata. Problem pojawia sie juz na poczatku zblizenia, najczęściej juz podczas gry wstępnej, wzwod wystepuje jednak szybko zanika. Czytając informacje zamieszczone w internecie podejrzewam problemy psychologiczne, sytuacja ta zawsze wiąże się z licznymi myślami co teraz, dlaczego sie tak dzieje i ogromnym stresem. Jestem mało doświadczony, nieśmiały i mam niezawysoką samoocenę. Z pozostałych przyczyn zastanawiał sie tez nad kwestią aktywnego życia, po za pracą zazwyczaj spedzam czas siedząc w domu, jednak moja praca jest typowo Fizyczna,czy 9 godzin ciezkiej pracy mozna uznać za aktywny tryb życia i wykluczyć tą przyczynę? Inne problemy takie jak choroby czy otyłość mnie nie dotyczą, Nie pale papierosow, nigdy w życiu nie polem alkoholu. Obecnie mieszkam za granicą i nie mam dostępu do polskich lekarzy, czy istnieją jakies formy pomocy/terapii które mogłyby mi pomoc w domu?
Z gory dziękuje za odpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy problem pojawił się jakis czas temu? Czy trwa od długiego czasu?
czy zmieniłeś partnerkę?
I czy masz stresującą pracę? Czasami stres potrafi naprawdę stanowić problem w życiu erotycznym.

Z domowych sposobów hmm Polecam tabletki ale te z L argininą. Na sildenafil jeszcze przyjdzie czas.

No własnie zastanawiałem się nad tabletkami z sildenafilem....Ale czy to nie jest na receptę?

Wbrew pozorom można dostać tabletki z sildenafilem również bez recepty. Może nie w aptekach, ale w sieci, czego oczywiście nie polecam bo nie wiadomo co te tabletki w sobie zawierają. Poza tym sildenafil również nie jest taki dobry i taki cacy bo powoduje wiele efektów nie pożadanych, o których można poczytać sobie tutaj na forum. Dlatego też na początek zasugerowałem tabletki z L argininą.

Możesz podsunąc jakieś konkretnie?

Polecam dwa rodzaje
Penis complete
Cum on
Oba rodzaje tabletek mają dobry skład, chociaż cum on moim zdaniem dawał lepszy efekt ( w moim przypadku przynajmniej) Tak wiec polecam zacząc właśnie od nich

Polecam dwa rodzaje
Penis complete
Cum on
Oba rodzaje tabletek mają dobry skład, chociaż cum on moim zdaniem dawał lepszy efekt ( w moim przypadku przynajmniej) Tak wiec polecam zacząc właśnie od nich.

I co? Wyleczyłeś się całkowicie? Czy z impotencji moizna się całkowicie wyleczyć?

Mnie wyleczyło, brałem na początku cum on, potem przerzuciłem sie na penis complete. Na poczatku brałem dwie tabletki dziennie, jedną z rana, potem drugą po południu. Leczyłem sie tak dobre kilka miesięcy ale potem mogłem ograniczać ilość przyjmowanych tabletek, bo po prostu nie musiałem. Z każdym kolejnym miesiącem miałem coraz mniejsze problemy tego typu.

Inne tematy z forum Zdrowie

Zabawki erotyczne (5 odpowiedzi)

Kto się pochwali swoimi zabaweczkami erotycznymi? Ja zacznę pierwsza mam 4 wibratory, kulki...

Dieta (22 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonych diet.. Tak 1000-1200 kcal..Możecie coś polecić? :-)

Problem z utrzymaniem erekcji (186 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

do góry