Widok

Badanie świadomości kobiet z nadmierną masą ciała na temat obrzęku tłuszczowego

Dzień dobry,

Jestem studentką fizjoterapii na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym i piszę pracę magisterską mającą na celu zbadanie świadomości kobiet z otyłością i nadwagą na temat obrzęku tłuszczowego. Obrzęk tłuszczowy jest chorobą mało znaną w Polsce, często nie jest prawidłowo diagnozowany, a wymaga specjalnego leczenia- innego niż otyłość czy nadwaga. Wiele osób chorych nie zdaje sobie sprawy, że choruje na obrzęk tłuszczowy. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w wypełnieniu ankiety. Mam nadzieję, że ankieta może się przyczynić do zainteresowania Pań tematem obrzęku tłuszczowego i w przypadku obserwacji typowych objawów tej choroby zgłoszenia się do specjalisty. Ankieta skierowana jest tylko do kobiet z problemem z nadmierną masą ciała. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Link do ankiety- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCodcVvHO_l8N3uSDkBIAP9RQlIYNxBGCRHnoypQn0sE8FAw/viewform?usp=sf_link

Będę bardzo wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego tylko dla kobiet???
I czy dorosłych??
Bo tak to ksenofobia, antysemityzm i męskofobia.
A co z chłopami???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zrobilam :)
powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

do góry