Widok
Mogę wydać opinię jako pracownik - dr Michalska zanim przeszła na emeryturę była naszą szefową w Klinice, na oddz.hepatologicznym - to wspaniały lekarz starej daty, b.kulturalna osoba, pacjenci ja uwielbiali, zawsze miała dla nich czas, wszystko wytłumaczyła, poza tym to doskonały nauczyciel i mentor. W trudnych przypadkach przychodzili do niej na konsultacje lekarze hepatolodzy z innych oddziałów (nawet dr, która jest konsultantem wojewódzkim, radziła się dr Zofii). Bardzo żałowaliśmy, jak dyrekcja wysłała ją na emeryturę, lekarzy chorób zakaźnych jest mało, a takich dobrych fachowców coraz mniej. Dobrze, że została w Poradni Hepatologicznej.
Może uznasz, że moja opinia jest stronnicza, ale jak chcesz zweryfikować - przejdź się na oddz.3 (Klinika Chorób Zakaźnych), popytaj personel, albo w poradni w poczekalni pogadaj z pacjentami - to będziesz mieć porównanie.
Może uznasz, że moja opinia jest stronnicza, ale jak chcesz zweryfikować - przejdź się na oddz.3 (Klinika Chorób Zakaźnych), popytaj personel, albo w poradni w poczekalni pogadaj z pacjentami - to będziesz mieć porównanie.