Widok
Odpuść sobie Bajaderę. Kiedyś może ciasta mieli dobre, ale teraz jakość się popsuła. Wiem bo byłam częstą klientką tej cukierni. Zamawiałam też torty.Mam wrażenie, że oszczędzają na składnikach, bo śmietana na torcie rozpłynęła się bardzo szybko. Jeśli mogła bym coś innego polecić: Andrzej Szydłowski. Ciastka tortowe mają wyśmienite. Torcik amaretto........hmmm....niebo...
A ja w końcu skorzystałam z usług Bajadery i na 23.04 zamowiłam ich tort.
Byl naprawde pyszny i wszystkim polecam.Nie za słodki i lekki , tego najbardziej sie bałam, że będzie ciężki i kremowy. Mialam piętra: tiramisu(śmietanowy), marchello(kremowy), truskawkowy(śmietanowy),i orzechowy (kremowy). Jedliśmy go jeszcze kilka dni po weselu i cały czas był pyszny. Kosztował 300 zł(8 kg). Dowieźli na miejsce gratis.
Pozdrawiam
Byl naprawde pyszny i wszystkim polecam.Nie za słodki i lekki , tego najbardziej sie bałam, że będzie ciężki i kremowy. Mialam piętra: tiramisu(śmietanowy), marchello(kremowy), truskawkowy(śmietanowy),i orzechowy (kremowy). Jedliśmy go jeszcze kilka dni po weselu i cały czas był pyszny. Kosztował 300 zł(8 kg). Dowieźli na miejsce gratis.
Pozdrawiam
Wiec tak: Obroncow Wybrzeza jest w Gdansku- Przymorze, jedzie tamtedy autobus nr.148 (od przystanku SKM Gdansk-Zabianka)- ale gdzie tam jest Bajadera jak mowilam nie wiem.
Chopina jest (o ile sie nie myle) we Wrzeszczu- tamtedy jezdzi chyba tramwaj nr. 15 (bycmoze i jeszcze inne linie)
zerknij na: http://www.trojmiasto.pl/mapa
wyszukiwanie ulic dokladnie Ci je wyswietli
Chopina jest (o ile sie nie myle) we Wrzeszczu- tamtedy jezdzi chyba tramwaj nr. 15 (bycmoze i jeszcze inne linie)
zerknij na: http://www.trojmiasto.pl/mapa
wyszukiwanie ulic dokladnie Ci je wyswietli
A ja mialam tort od polecanej na tym forum juz nie raz pani Bernadki. I jesli mielibysmy wybierac jeszcze raz to tort tez oddalabym w rece p. Bernadki. Mielismy tort na bitej smietanie, byl wysmienity, nie taki slodki jak maja w cukierniach, nam i gosciom bardzo smakowal, a wyszlo nas to tanie duzo taniej niz w cukierni.
Za 3 pietra zaplacilismy na pewno mniej niz 150zl, za skladniki i robocizne, dokladnie juz nie pamietam, bo zamawialismy wiecej wypiekow. Przy porownywaniu cen z cukiernia, zaoszczedzilismy sporo, a smakiem tort byl bardzo smaczny, nawet nie wiem czy dla nas nie lepszy od tych cukiernianych.
Pozdr. Agnieszka Zwolinska
Za 3 pietra zaplacilismy na pewno mniej niz 150zl, za skladniki i robocizne, dokladnie juz nie pamietam, bo zamawialismy wiecej wypiekow. Przy porownywaniu cen z cukiernia, zaoszczedzilismy sporo, a smakiem tort byl bardzo smaczny, nawet nie wiem czy dla nas nie lepszy od tych cukiernianych.
Pozdr. Agnieszka Zwolinska