Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Madzik - opinia wątek zamknięty Od niedawna odwiedzamy bajkowo i za kazdym razem wychodzimy zadowoleni....
~Madzik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

zadowolona mama wątek zamknięty Miła, kameralna sala, w której dziecko może się bezpiecznie pobawić, a rodzic...
~zadowolona mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2015

:) wątek zamknięty W Bajkowie organizowaliśmy urodziny po raz drugi. W lutym dla córki z motywem...
~mama 35lat
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 września 2015

a mogło być tak pięknie... wątek zamknięty Organizowaliśmy urodziny dziecka w bajkowie.Sala zadbana, nie za duża.Czysto...
~rodzice
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 marca 2015

Wrażenia doskonałe wątek zamknięty Osobom, które tam pracują zależy na zadowoleniu dzieciaków i potrafią się...
~Przemek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 lipca 2014

Miło wątek zamknięty Wiele razy wyprawialiśmy imprezy urodzinowe dla naszych dzieci, często...
~Michał
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 lutego 2014

Bardzo fajna zabawa dla dzieci wątek zamknięty Zorganizowałam dziecku urodziny w Bajkowie i muszę pochwalić organizatorów....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 października 2012

Polecam wątek zamknięty Organizowaliśmy urodziny dla syna, jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno nie...
~Tata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 lutego 2011

Urodziny wątek zamknięty W tym miesiącu organizowałam urodzinki dla mojej córeczki w Bajkowie. Dzieci...
~...
-

dodano: 19 grudnia 2010

mama - opinia wątek zamknięty BARDZO FAJNIE SYNEK BYŁ ZACHWYCONY I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE TAM WRÓCIMY :)
~mama
-

dodano: 19 listopada 2010

po remoncie wątek zamknięty byłąm dziś z córką w bajkowie ponieważ po szkole chodziył plotki o rzekomym...
~mama
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 października 2010

Bajkowo na nowo wątek zamknięty Zapraszamy do odnowionej sali z miłą obsługą.
~Nowy Właściciel
-

dodano: 17 września 2010

każdy znajdzie coś miłego wątek zamknięty Fajna zabawa, jak się trafi na urodzinki można otrzymać dodatkowe atrakcje....
~orfina
1

dodano: 23 marca 2009

pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Robilismy synowi urodziny w bajkowie i jestem w szoku ze dziaciaki tak...
~rodzice
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2009

Coraz gorsza obsługa wątek zamknięty Kolejny raz organizowaliśmy urodziny syna, i przestaniemy korzystać ze...
~jarek
2

dodano: 8 lutego 2009

Dyskryminacja wątek zamknięty Byłam z dziecmi w trakcie urodzin, w tym czasie nie warto przychodzic...
~Karolina
1

dodano: 17 marca 2009

wujakowska - opinia wątek zamknięty Podczas urlopu w Gdyni skorzystałam z dziećmi z tego placu i musze przyznac ,...
~wujakowska
-

dodano: 9 marca 2009

Pola - opinia wątek zamknięty Mój synek jest zachwycony :) a to najważniejsze.Ma dopiero 2 latka i 5...
~Pola
-

dodano: 15 stycznia 2009

Świetna zabawa wątek zamknięty Mój synek był bardzo zadowolony i dzieci mogły szaleć pod czujnym okiem pani...
~Maja Bławat
-

dodano: 26 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
25

19

wątków

do góry