Widok
witam
U nas istnieje możliwość napełnienia balonów helem. Proponujemy również żel do balonów helowych który zwiększa żywotność balona helowego do 7 dni( bez żelu do 10 godzin)

oferujemy również wypuszczanie balonów helowych z pudła lub siatki

zapraszam
U nas istnieje możliwość napełnienia balonów helem. Proponujemy również żel do balonów helowych który zwiększa żywotność balona helowego do 7 dni( bez żelu do 10 godzin)
oferujemy również wypuszczanie balonów helowych z pudła lub siatki
zapraszam
wysłałam Pani odpowiedź na maila.
pozdrawiam i zapraszam
pozdrawiam i zapraszam
Witam serdecznie,
Napełniamy balony helem oraz posiadamy "ala prezent"... niespodziankę, karton, który można dowolnie dekorować.
Proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl a prześlę Pani cennik oraz wszelkie informacje z tym związane.

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Napełniamy balony helem oraz posiadamy "ala prezent"... niespodziankę, karton, który można dowolnie dekorować.
Proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl a prześlę Pani cennik oraz wszelkie informacje z tym związane.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
wszystkim zainteresowanym wysłaliśmy maila z cenami balonów helowych.

pozdrawiam i zapraszam na naszą stronę internetowa www.agatadekoracje.pl
pozdrawiam i zapraszam na naszą stronę internetowa www.agatadekoracje.pl
Witam,
Przesłałam Państwu informacje o napełnianiu balonów helem.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Przesłałam Państwu informacje o napełnianiu balonów helem.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Proszą napisać do nas maila jakie balony potrzebne i na kiedy a my wyślemy ofertę
te zdjęcia u góry to NIE SĄ WASZE PRACE!!!! są to zdjęcia z szkoleń w firmie Godan w Warszawie!!! - są to prace kursantów a nie wasze samodzielne prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na stronie internetowej też je macie u siebie. Dlaczego prezentujecie je jak swoje??????????? na waszej stronie są również zdjęcia jak są balony wypuszczane z siatki również ze szkolenia
WSZYSTKIE WYPOWIEDZI DOTYCZĄ FIRMY AGATA DEKORACJE. dla panien młodych polecam tam jednodniowy kurs z dekoracji w Godan w Warszawie same zrobice sobie dekoracje, kilka godzin a nauczą was robić praktycznie wszystko, zrobicie taką samą dekoracje jak Agata - Dekoracje i nie będziecie płacić oszustom jak za zboże, a może któraś z Was otworzy sobie podobną firmę. Ponadto jest tam pełno rzeczy do ślubu za grosze - artykuły ślubne dosłownie wszystko koszt szkolenia 100 zł naprawde warto ja byłam i POLECAM
Proszę sobie przeczytać na stronie jest informacja że jest to zdjęcie że szkolenia :)
Jednodniowe szkolenie na pewno nie nauczy wszystkiego.
Pyzatym jest to tylko szkolenie balonowe.
Do tego dochodzą szkolenia z dekoracji z tkanin, florystyce itp.
i oczywiście lata praktyki

pozdrawiam
Jednodniowe szkolenie na pewno nie nauczy wszystkiego.
Pyzatym jest to tylko szkolenie balonowe.
Do tego dochodzą szkolenia z dekoracji z tkanin, florystyce itp.
i oczywiście lata praktyki
pozdrawiam
Jakie lata praktyk, nauka dekoracji z balonów to prosty banał wszystko robi się na stelażu tj. drucie z castoramy za 3 zł, kurs z tkanin nie sądze abyście go przeszli nie widziałam na waszych zdjęciach ładnej dekoracji z tkanin, na takim szkoleniu na pewno was nie było bo nie ma tego na waszej stronie. Chwalicie się jednym szkoleniem w Godanie a piszecie jakbyście niezliczoną ilość prezeszlli. Po drugie większość tych super opini to pisze "wielka rodzinka", która zajmuje się zbiorowo dekoracjami i chwaleniem nawzajem się na tym forum, zaledwie godzine temu opisałam Waszą ekspansje na rynku i jaka szybka reakcja, dziwie się cały czas siedzieć na podsłuchu. Z obserwacji forum wynika że Pani Agata jest cały czas przy komputerze chyba że ma wielu zmienników. Na wszystko szybko odpowiadacie, i chwalicie samych siebie, Gratuluje pomysłu na życie - chyba męczące. Udowodnijcie mi że się mylę, jeden kurs w Godanie i co dalej - Nic, pozdrawiam
zapraszam na spotkanie na którym chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Dla wszystkich, którzy mnają occhotę zobaczyć profesjonalne i ładne dekoracje polecam wejść na stronę http://www.edan-art.pl niestety nie są z woj. pomorskiego ale robią PIĘKNE DEKORACJE
Może tutaj: https://pracowniabalonowa.pl