Widok
Od tygodnia jestem na urlopie i dużo siedze przy kompie, szukam różnych rzeczy na mój ślub i wesele, po pierwsze - jak widać jestem zalogowana więc proszę mnie nie oczerniać, że się pod kogoś czy ktoś podemnie podszywa. Poza tym to jest forum dla klientów a na tej stronie jest za dużo reklam. Poza tym widać że firmy, które robią dekoracje żrą się jak psy, takie rzucanie mięsa nawet w klientów. Przejrzałam to forum i nie widziałam by ktoś pisał o tym sklepie. Patrząc na takie zachowania, na pewno nie będę brała żadnej firemki z takim podejściem do dekoracji swojej sali, wolę ją wykonać sama a przynajmniej nie dam zarobić osobą z tak chamskimi manierami. Widać na rynku dekoratorów pracują same prostaki. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów
Wydaje mi się, że możesz dostać balonby serca w Godan w gdansku, mieszczą się chyba na chełmie, znalazłam ich w google, mają balony każdego rodzaju, bardzo duży wybór ale nie wiem jak z helem. Ja też mam ślub w lecie. Tak się zastanawiam czy nie kupić samemu balonów i je nadmuchać na jakim straganie latem, przecież jest dużo takich stoisk z balonami latem, tylko ciekawe jakie by mieli ceny. My przymierzamy się do tego by balony napełnić helem ok. 100 i wypuścić je pod sufitem. Wcześniej myśleliśmy o takim łuku z balonów przy wejściu ale to by było za dużo lateksu.
Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła
„Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła”
Osoba o IP 213.108.116.*
~Blanka
~Mela
Olga...
~klaudia
Admin powinien zrobić porządek z krypto reklama na tym forum!!!!
Osoba o IP 213.108.116.*
~Blanka
~Mela
Olga...
~klaudia
Admin powinien zrobić porządek z krypto reklama na tym forum!!!!