Widok

Balony z helem. Skąd je wziąć ?

Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można dmuchać te balony tak by nie były takie jajowate tylko okrągłe. Bo te balony mi się nie podobają wyglądają jak strusie jaja
fajny pomysł z tak wiszącymi balonami, ile dni takie balony mogą wisieć zanim zaczna flaczeć? nadają sie na stałą ekzpozycje? w sensie miesiac- dwa?

nie robi mi czy są jajowate czy nie, chyba nadmierny estetyzm, wolałabym chyba niedodmuchane niz przedymane , pękające co minute

:D

dobrej jakości balon lateksowe utrzymuje się do 10 godzin, po zastosowaniu odpowiednich środków balon utrzymuje się do 7 dni.

pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
My polecamy firmę Agata Dekoracje wykonywali dla nas kompleksową dekorację i byliśmy bardzo zadowoleni a teraz zamawialiśmy balony helowe na urodziny naszego synka i tez byliśmy bardzo zadowoleni wiec możemy szczerze polecić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
żeby nie tworzyć nowego wątku. w tematyce balonowej.
Czy ktoś wie gdzie można kupić takie czerwone balony w kształcie serca bez napisów ani bajerów, poprostu czerwone, bo nigdzie nie widziałam a potrzebne mi są.
witam

w sprawie balonów serc proszę o kontakt info@agatadekoracje.pl

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My kupowaliśmy w rumi janowo przy dworcu, w walentynki nie wiem czy mają serca poza takimi świętami, serca były bardzo ładne i napełnione helem, jak znajde ich wizytówke to podam namiary
o znalazłam wizytóweczke podaje numer 501799938
sklep chyba nie ma klientow bo ciagle na forum podszywa się pod "zadowolonego klienta"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od tygodnia jestem na urlopie i dużo siedze przy kompie, szukam różnych rzeczy na mój ślub i wesele, po pierwsze - jak widać jestem zalogowana więc proszę mnie nie oczerniać, że się pod kogoś czy ktoś podemnie podszywa. Poza tym to jest forum dla klientów a na tej stronie jest za dużo reklam. Poza tym widać że firmy, które robią dekoracje żrą się jak psy, takie rzucanie mięsa nawet w klientów. Przejrzałam to forum i nie widziałam by ktoś pisał o tym sklepie. Patrząc na takie zachowania, na pewno nie będę brała żadnej firemki z takim podejściem do dekoracji swojej sali, wolę ją wykonać sama a przynajmniej nie dam zarobić osobą z tak chamskimi manierami. Widać na rynku dekoratorów pracują same prostaki. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
właśnie o to chodzi, walentynki się skończyły i balony tego typu też. Poza tym ja potrzebować będę latem.Dzieki za info firmy dekoratorskiej ale miałam na myśli sklep, no chyba, że nic nie znajdę to się zgłoszę:)
Wydaje mi się, że możesz dostać balonby serca w Godan w gdansku, mieszczą się chyba na chełmie, znalazłam ich w google, mają balony każdego rodzaju, bardzo duży wybór ale nie wiem jak z helem. Ja też mam ślub w lecie. Tak się zastanawiam czy nie kupić samemu balonów i je nadmuchać na jakim straganie latem, przecież jest dużo takich stoisk z balonami latem, tylko ciekawe jakie by mieli ceny. My przymierzamy się do tego by balony napełnić helem ok. 100 i wypuścić je pod sufitem. Wcześniej myśleliśmy o takim łuku z balonów przy wejściu ale to by było za dużo lateksu.
u nas można kupić same balony :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jaką polecisz firmę do dekoracji?
Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła
„Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła”
Osoba o IP 213.108.116.*
~Blanka
~Mela
Olga...
~klaudia

Admin powinien zrobić porządek z krypto reklama na tym forum!!!!

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe kto tu się wypowiada? to jest forum dla ludzi a nie dla firm mam prawo wyrazić swoje zdanie, i polecić kogo chce
Bardzo ciekawe polecasz tu centrum ślubne w Gdyni które robiła ci dekoracje a w innym temacie szukasz firmy do dekoracji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co zazdrościsz, ślubów i wesel moge mieć dowoli, pozdrawiam Cię serdecznie i miłego dzionka, czego szukam to moja sprawa Tobie nic do tego, będę polecać kogo mam ochote a teraz polecam wszystkim więcej luzu i mniej stresu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
heheh niezle, ktos zadajae pytania i sam sobie odpowiada, szukam balnonow z helem na urodziny synk,a na przyszla sobote, jaki koszt ok balonow?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
do góry