Widok

Balony z helem. Skąd je wziąć ?

Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem zainteresowana...
Dzisiaj byłam z moją przyszłą teściową odebrać stroiki świąteczne a tam w kwiaciarni na drzwiach wielka reklama "napełniamy balony helem".
Nie są mi potrzebne więc się nie zainteresowałam jak to jest ale sądzę że można im dostarczyć balony a oni je napełnią. Nie wiem też ile sobie za to liczą. Najlepiej zapytajcie www.dekoracja-max.pl
Dzięki za info :)
Może ktoś jeszcze podpowie ? :)
firma Albex :)
Niestety nikt nie odpisuje na e-maile :( Może ktoś zna jeszcze jakąś sprawdzoną firmę ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz jeszcze firma GoDan (gdańsk chełm). Sama raczej tego nie zrobisz bo musisz kupić butle z helem a jest ona droga no i jeszcze zawór do napełniania balonów, nie opłaca się na własną rękę bo wyjdzie drogo.
znalezione na trójmieście ;)

http://www.estill.pl/viewpage.php?page_id=2

http://www.abapol.com.pl/cenniki/baloniki-gumowe-new.pdf możecie zamówić dowolny napis na balonach + napełnienie helem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojego znajomego bylo tak mieli balony wypozyczyli butle no i sami pompowali.a butle zalatwila moja ciocia ona zamuje sie strojeniem przygotowaniami do slubu wiec po czesci po znajomosci zlatwila mojemu znajomemu
www.heldobalonow.pl butla jednorazowa kosztuje 119 zl , zamowilam takie dwie i nie potrzebowalam zaworow, bardzo szybka przesylka
z Estill Gdańsk 058-3066272 - Mają Różne wzory i kolory cena artakcyjna.
Joanna Kowalik
wykonujemy również dekoracje z balonów helowych

zapraszam www.agatadekoracje.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
A co to nas obchodzi ???!!!! Wszędzie wpycha Pani swoją reklamę!

Proszę pierw przeczytać pierwszą wiadomość tego posta!

"Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)"

Widzi Pani już teraz??? Dotarło??? Nie szukamy tu drogich firm jak Pani!!! Nic gorszego jak namolna reklama!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ile liczą sobie firmy za jeden balon ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-napelnic-balony-helem-t106171,1,11.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasiula nie ma nic gorszego niz niegrzecznosc......... a to ze firma sie reklamuje to nic zlego, jak ci sie nie podoba to nie zwracaj na to uwagi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
balony z helem, kontakt: 508 792 874
Można zakupić taką butlę z helem (butla zwrotna) w sklepie z sprzętem do nurkowania. W Gdyni jest kilka takich sklepów (np na Wielkopolskiej albo w okolicy)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem,że firma Perfect Party bierze 100-150 za cała dekor.z balonow hel.
do góry