Widok

Banialuki i strachy na Lachy

Koronawirus Temat dostępny też na forum:
Polacy co rusz padają ofiarą własnej irracjonalności i emocjonalności, umożliwiającej wpływ manipulatorów na ich zachowania.

Parę dni temu wpadłem do Biedronki, a tam jedyna różnica w stosunku do czasu przed epidemią to maseczki na twarzach klientów i nic poza tym. Wracając z Biedronki wpadłem do Netto, a tam ordnung, drzwi zamknięte i obsługa wpuszczała tylko pojedyncze osoby. Parę dni później i w Netto zniesiono te rygory.

Jaka jest różnica między pójściem do takiego marketu a pójściem do komisji wyborczej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy za trudne pytanie ci zadałem ? Widać że tak, bo z odpowiedzią jak zwykle masz problem. Moralisto spod znaku PIS.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaq-u, rozmawiasz z człowiekiem, który zmarnował życie i dziś szuka winnych tej sytuacji.
Stawia się ma pozycji, w której ma prawo na moralne oceny innych i imaginuje sobie, ze jego postawa jest jak wzorzec moralności.

To jest syndrom zlamasów. Są to ludzie przegrani życiowo.
Taki Kaczyński np cały czas ma nieodpracowany syndrom niższości intelektualnej, stad pojawiają się : gorszy sort, komuniści i złodzieje, zdradzieckie mordy.
To są ludzie chorzy. Szkoda czasu na dyskusje z takim Ratlerkiem.
Na końcu rozmowy z nim obrał zostaniesz obsr*ny, zupełnie jak z gołębiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak ja tęskniłam za tym obrzucaniem się błotem ;)
serio. macie jeszcze trochę błota? mogę się dołączyć?
lubię sobie czasem pobrudzić ręce :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Heh takie czasy i coś w tym niestety jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są to ludzie przegrani życiowo.

Oczywiście, ze tak. Przegrani zyciowo i zawodowo.
Zauwaz, ze jest to miks starych panien i kawalerow, ludzi zyjacych w samotnosci.
Tutaj znalezli sobie odskocznie od codziennosci, ktorej nienawidzą. Tutaj sie popieraja, tutaj siebie bronia, tutaj sie wspieraja, a przede wszystkim tutaj razem nienawidzą tych złych ludzi, co się podorabiali i są winni tego, ze okropny świat się na nich nie poznał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też jestem starą panną żyjącą w samotności ale chyba aż tak nie zgorzkniałam ;)

ja rozumiem wszystko, każdy ma oczywiście inny pogląd na świat i każdy ma do tego prawo. każdy ma prawo pójść i zagłosować na pis albo lubić kaczyńskiego, ale każdy też ma prawo się z tym nie zgadzać i wszystko jest z tym ok, byłoby nudno gdyby każdy miał takie same poglądy czy wizję świata

ale!

do licha zachowajmy przy tym szacunek do siebie wzajemnie, to są jakieś podstawy kultury osobistej, które powinny być wyniesione z domu.

co tu poszło nie tak? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siedzisz w UK, dla tego nie rozumiesz tego co się dzieje tutaj. Gdy masz przed sobą banderę, który ma ciebie za nic, to nie ma szansy na dialog. Albo oni, albo my.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie za bardzo rozumiem co ma wspólnego miejsce zamieszkania z kulturą osobistą ;)

poza tym...ja tu, jak to nazwałeś "siedzę" (choć z siedzeniem to ma mało wspólnego :D ) od całkiem niedawna, świadkiem braku szacunku na forum (i nie tylko) jestem od lat ;)

koegzystencja. nie zajadły monolog albo zacietrzewienie w swoim uporze. pokora...kuchnia świetnie jej uczy swoją drogą ;) i świadomość, że nikt nie jest nieomylny. Nawet ci, którzy wiedzą dużo :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety tak to wygląda ;)
https://trendfilms.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Kawa czy Herbata - rano (228 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry