Widok
Odpowiedź
Próbuj w każdym banku i nie zwracaj zbytnio uwagi na opinie. Ponieważ ktoś mógł mieć przykre doświadczenia z jednym menadżerem, natomiast w innym oddziale tegoż banku, już tego kogoś nie spotkasz.
Poza tym, staraj się dzwonić na ogłoszenia, zamiast wysyłać samo CV. Być może komuś po drugiej stronie spodoba się Twoja gadka i Cię zaprosi na rozmowę.
Powodzenia !
Poza tym, staraj się dzwonić na ogłoszenia, zamiast wysyłać samo CV. Być może komuś po drugiej stronie spodoba się Twoja gadka i Cię zaprosi na rozmowę.
Powodzenia !
Na początku jest to sama obsługa (samo szkolenie trwa ok miesiąca), a dopiero po kilku miesiącach dochodzi sprzedaż. Będąc już w strukturach pojawia się sporo ogłoszeń wewnętrznych, więc są spore szanse przejścia do innego działu. Osobiscie uważam, że łatwiej jest komuś zaproponować produkt przez telefon niż jeździć i szukać klientów, ale decyzja należy do Ciebie. Ja by proponowała jednak spróbować. Poleciłam koleżance i teraz pracując 5,5 h dziennie (niepełny etat) z premiami na tyle jakby pracowała 8 h, a do tego dochodzą zmiany, więc nie trzeba brać urlopu jak coś trzeba załatwić np. w urzędzie. Jak chcesz wiedzieć więcej chętnie odpowiem.
Proponowałabym poszukać w BPH - co prawda nie ogłaszają cię za często na portalach z pracą, ale można się zarejestrować u nich na stronie, a później aplikować na wybrane stanowisko. Zarobki uważam, że są ok - podstawa + nadgodziny (jak ktoś robi) + premie (comiesięczne, również na święta). Nie ma aż takiego parcia na szkło jeśli chodzi o wyniki sprzedażowe. Tak więc polecam ten bank - ja tam zaczynałam jeszcze na studiach i też nie miałam doświadczenia.