Widok

Bank- w którym można próbować bez doświadczenia????????????

Witam

Czy ktoś orientuje się gdzie mogłabym starać się o pracę w banku, po studiach, ale bez doświadczenia?

Jeśli ktoś orientuje się gdzie (w jakim banku) i ile można zarobić proszę o opinie.

Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to rzeczywiście lipa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Babka od razu zaprosiła mnie na drugi etap i już właściwie była gotowa mnie przyjąć ale nie poszłam na ten drugi etap bo okazało się, że to zupełnie inny rodzaj pracy niż mi się wydawało. Myślałam, że będę siedzieć "w okienku" i obsługiwać ludzi, którzy przychodzą do banku. Okazało się,że mam mnóstwo różnych limitów do wyrobienia, muszę chodzić w teren i dowolny sposób zdobywać nowych klientów, nie mając żadnaj bazy telefonów czy adresów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dostałaś tam pracę? miałam koleżankę, która z tego banku się zwolniła, bo nie było fajnie...
Ostatnio szukali w Banku Pocztowym. Byłam na rozmowie chociaż nie miałam doświadczenia ani nawet wykształcenia kierunkowego.
myślę, że tak, najpierw ukończyłam liceum techniczne (ekonomik), a później studia techniczne.
A masz wykształcenie odpowiednie do takiej pracy?

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry