Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty LUDZIE! co to ma byc te komentarze, zamawiałam w barze tip top nie raz i w...
~Paulina
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 grudnia 2011

Pierwsze moje zamowienie :] wątek zamknięty pierwszy raz z zawamawialem pizze z tego baru bo nie dawno sie...
~Zadowolony
-

dodano: 5 października 2011

Moze mialem pecha wątek zamknięty Obsluga mila, konkretnie informuje o casie realizacji zamowienia. Niestety...
~pablo
1

dodano: 13 lutego 2011

Dno wątek zamknięty Totalne dno!!! Czekałem na dostawe ponad 3 godziny.Dojechało zimne składniki...
~Leszek
-

dodano: 3 lipca 2011

Dramat!!! wątek zamknięty Surówki wyglądają jak już raz zjedzone, podwójne frytki jak pojedyncze. Ale...
~Gerwazy
-

dodano: 1 lipca 2011

Skandal wątek zamknięty Zamówiłem pizzę przez telefon, dostawa trwała około godziny trzydzieści...
~Sebastian
-

dodano: 8 czerwca 2011

a ja Was bardzo lubię:) wątek zamknięty chłopaki a ja bardzo lubię Waszą szamkę kiedy nie chcę mi się gotowac,zawsze...
~Kaśka
-

dodano: 8 czerwca 2011

Pizzermen robił pizze i grzebał w nosie SKANDAL! wątek zamknięty Cofnęło mnie i wyszedłem z tej meliny...
~Jurek
-

dodano: 2 czerwca 2011

Wielka poracha wątek zamknięty zamówiłam pizze ale tragedia normalna porażka na Jadwigi są dwa lokale z...
~Iza
-

dodano: 28 maja 2011

Totalne dno wątek zamknięty Mięso na kebab stare wisi na widoku pizza z tym starym mięchęm syf.Obiadu...
~rysio
-

dodano: 11 maja 2011

SUPER wątek zamknięty O godzinie 17:30 postanowiłem zamówić coś do jedzenia bo w końcu człowiek nie...
~czesław
-

dodano: 27 kwietnia 2011

A nam bardzo smakowało! wątek zamknięty Mamy porównanie bo prawie nie gotujemy w domu i ciągle zamawiamy jedzenie u...
~Kasia i Tomek
-

dodano: 23 marca 2011

Jak najbardziej Godny Polecenia wątek zamknięty Wiadomo że bar TIP TOP mieści się przy ulicy Królowej Jadwigi.Ja zamówiłem na...
~Michał
-

dodano: 22 marca 2011

Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy! wątek zamknięty Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia...
~wysmok
-

dodano: 6 marca 2011

Beznadzieja wątek zamknięty Zacznę od zamówienia: pan odbierający telefon niemiły do tego na jedzenie...
~Weasel
-

dodano: 4 marca 2011

Okropna pizza wątek zamknięty Zamowilem pizze na talefon. Od zamowienia do dostawy minelo max 40 minut. I...
~Alex
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry