Widok

Bar u Daniela

Czy ktos wie dlaczego zamkniety do odwolania? Wszystko tam pozamykane i pozaslaniane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt celowo ludzi nie truje fajnie kogoś oczernić nie patrząc mu w oczy a ludzie wmawiają że salmonella to nieprawda żeby tak pisać trzeba wiedzieć cos o salmonelli a nie lać wody i szkodzić właścicielom i ich pracownikom przecież oni też tam jadają piszący takie bzdury powinni ich przeprosić i walnąć się w głowę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

osobiście dzwonilem do sanepidu - salmonella i tyle..tylko fakty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

jesli nie byles w smacznego - to współczuje..jedzenie fantastyczne swieze i bardzo smaczne...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A tak właśnie brzmi 'niezależna opinia' normalnego człowieka ;D

tez lubię jeść świeżo i obficie ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mulk to jedna z lepszych knajp w tej okolicy.bylem dwa razy i zawsze było świeżo i obficie. Nie jestem poszukiwaczem smaków. Preferuje kuchnię Polską i taka właśnie tam można zasmakować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

I tu się niestety nie zgodzę, Bar został zamknięty z powodu sanepidu. Do sanepidu zgłosiła zatrucie firma, ktora zamówiła catering i tym samym zatrulo się ponad 20 osób, nie licząc osób, które jadły tego dnia w barze. I drogie panie i panowie zakończcie już dyskusje kto ma rację bo to nie zmieni nic, a jedynie rodzą się niepotrzebne plotki i opinie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bar Daniel jest otwarty, była mała awaria prądu a wy ludzie już od razu sanepid, a myślałem że jak się wyprowadzę z Gdańska to przestaną gadać, najpierw sprawdź jak JA potem komentuj, pozdrawiam zawistnych.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Do tego w mulku można zjeść tyle "kaszubskiego" jedzenia, że nawet kaszubi nie wiedzą że to ich tradycyjne dania :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

To widocznie nigdy nic dobrego nie jadłeś skodo dla Ciebie mulk to taki wypas, przereklamowana knajpa z górą jedzenia na talerzu tyle. Jak ktoś jest głodny to się nafutruje ziemniakami ale to nie knajpa dla poszukiwaczy smaku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze tylko dodam, że ilość klientów w Barze Daniela przez wiele lat mówi sama za siebie. Gdyby jedzenie tam było takie złe to świeciło by tam pustkami. Jeśli komuś nie smakuje niech idzie gdzie indziej i smacznego życzę :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakaś musi być - nie powiesz mi żer te śmieszne komentarze są prawdziwe ;D
cos chyba jeszcze jest w pępowie - nie wiem ja tam gotuje w domu ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale jaka konkurencja ? w Baninie chyba tylko J&D i Expresja się mogą równac, ale tam żarcie równie słabe. Jest też smacznego, ale kto tam w ogóle zagląda? :)

Jak człowiek zajedzie do takiego Mulka to całe banino to jeden wielki śmietnik a nie żarcie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Te wojny reklamą szeptaną są głównym powodem dla którego zaglądam an to forum ;) jest przezabawne ;) Paru strasznie zrażonych klientów zniesmaczonych ze w fast foodzie - nie dostali herbaty w porcelanie, a potem parę osób których życie zmienił nie do poznania ;) (na lepsze oczywiście) ;D
trochę straszno jak konkurencja się w Baninie kopie ;) tzn tak dużo uwagi poświęcane jest konkurencji
wszystkim Wam życzę zadowolonych klientów ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Generalnie jedzenie dobre i zawsze czysto podane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

też tak myślę. Każdemu noga może się powinąć. Nie trzeba od razu hejtować. Tyle lat było dobrze. Natomiast zgadzam się również z opinią przedmówcy o innych jadłodalniach w Baninie i okolicy. Nie można było lepiej ująć tematu .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

myślę ze kazdemu moglo się zdarzyć..maja pecha po prostu bo zatruły sie podobno 'znane osoby'..pech..a teraz trudno to jednak będzie odkrecic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem tam pierwszy i ostatni raz z żoną 9 września. Oboje się zatruliśmy, rewolucje żołądkowe i nie tylko ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

No super jedzenie to może nie jest, ale czasem nie chce mi sie robić obiadu i wezme cos na wynos, jeszcze sie nie zatrułam i jakoś nie mam obaw :) Poza tym gdzie tu indziej zjeść? U przyjaciół-zamknięte, smacznego- ochydne :((((, ekspresja- z braku laku tez czasem wezme kebab lub pizze, mulk- wiecznie przepełniony, gdzie tu indziej jeść?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co ja wiem, to już od dłuższego czasu panuje grypa zoladkowa. Chora byłam ja, moja rodzina, znajomi a nikt z nas nie jadł w Barze u Daniela. Ja osobiście lubię jedzenie z Baru, moja rodzina i znajomi też. Tylko, że osoby, które są zadowolone to zazwyczaj siedzą cicho i nie udzielają się na takich forach. Najłatwiej i najlepiej się krytykuje taka jest prawda. Trzymam kciuki za Bar
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Max masz na to dowody? pisali gdzieś o tym? kogo zatruł? Jestes jak taki typowy pisowiec , który wydaje wyrok zanim sąd osądził!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry