Widok

Bardo w koleczkowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Male pytanko...
Mial ktos wesele w Bardo w Koleczkowie???
Jak wygladala u was sprawa z jedzeniem bo bylem tam ostatnio i sie strasznie rozczarowalem...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamówiłam w tej na Legionów, powiedzieli mi że pobierają opłatę za przewóz 1 zł za kilometr więcto nie jest aż tak dużo

Dziękuję za podpowiedź :-)
ja zamawiam w tej na legionow. pierwszy raz,jak tam bylismy powiedziano nam,ze do koleczkowa trzeba bedzie doplacic. a drugi raz,ze dowioza za darmo. czyli trzeba sie uprzec na darmowy dowoz i nie powinno byc problemu:)

Brzoskwisia mam pytanie, w której cukierni SOWA zamawiasz tort? Mi powiedzieli, że tort dowożą tylko na terenie 3miasta, a jesli maja dowieźć gdzieś poza to pobierają opłatę :-( ( nie wiem w jakiej wysokości )
postaraj sie miec wszystko zapisane w umowie - my tak zrobilismy - kazde najmniejsze zapewnienie o czyms kazalismy zapisywac i podpisywac i tak zrobili,no a my sie teraz przynajmniej nie martwimy:)

no ladnie a mi powiedzieli ze za wynajem sali nie placimy do 5 godzin poprawin, az sie boje rozmowy z nimi, ze wszystko pozmieniaja i bedzie inaczej niz w lipcu jak ustalalismy:(

ja nie mam poprawin w Bardo, ale wiem że są dwie opcje jeśli chodzi o poprawiny u nich. Pierwsza - jak zostanie dużo jedzenia z wesela płacisz 1500 zł za wynajem sali i podają na stoły to co zostało, druga opcja - jeśli zostało mało jedzenia z wesela płacisz 50 zł za osobę (za obiad)

dziewczyny a ma z was ktoras tez poprawiny tam??
co ustalilyscie, bo sie tym cholera przejmuje, zeby na poprawinach biedy nie bylo :(

ja zamawiam sama u Sowy, ale jeśli zamawia się w Bardo tort to oni go mają z cukierni Justynka

A tort zamawiacie sami czy przez Bardo?

ach - juz wszystko zrozumialam !!! na moim menu dodatkowy pakiet kawa,herbata, woda kosztuje 15 zlotych. na stronie bardo ten pakiet + soki 20 zlotych.... my placimy 165 od osoby...no i wszystko jasne

no prosze,to dobrze wiedziec,ze mam na nich haka:))) bo na moim menu, ktore od nich dostalam nic naprawde o sokach nie ma.

:) nie stresuj się , ... hihi łatwo powiedzieć ;) pewnie za miesiąc będę cała rozklekotana !!!
wszystko pójdzie tak jak zaplanowałaś, wszelkie odejścia od zakładanej normy będą wliczonymi w normę ;)

skopiowałm z menu ze stronki bardo ! :
"Pakiet napojów bezalkoholowych: woda, kawa, herbata, soki - 20, 00 zł / 1 osoba"
"Kawa, Herbata - stół z owocami i domowymi ciastami ( trzy rodzaje) "
także magnesh tak jest koniec kropka i tego się trzymajmy ;)

na menu jest jak byk napisane: kawa,herbata, stol z owocami i caistami i woda . o napojach czy sokach nie ma ani slowa,dlatego o nie pytalismy. odpowiedziano nam,ze soki i napoje zalatwiac musimy sami....
zwariowac z nimi mozna...

Dziękuję i zaczynam się stresować :)
e.
ewqa !! wnioskuję, że za tydzień weselicho ?! ;) powodzonka i 3mam kciuki !!!! daj znać co i jak :)
no właśnie owoce, kawa herbata, soki, ciasta są w cenie ! i tego będę się trzymać ustalając menu :D
pozdrawiam

ja nie wiem skad wy macie te info nie dostalyscie tego ich menu ja mam je podpiete pod umowe i mam w nim napisane 3 rodzaje ciast napoje soki kaa herbata i owoce tez ;-)

My mamy w cenie owoce, ciasta (3 rodzaje), soki i napoje niegazowane.
Gazowane i %% sami kupujemy. Z tego co wiem to nikt na razie nie narzekał na brak jedzenia. Zobaczymy za tydzień :)
E.
nam tez powiedziano,ze owoce sa w cenie natomiast mowiono,ze nie ma zadnych napojow oprocz wody,kawy i herbaty.... zwariowac z nimi mozna.......!

mniami ! ja akurat szpinak lubię :) ale pewnie nie przejdzie ! bede ustalac menu z "mamusiami" także zobaczę co powiedzą, no i będę sugerować się też ich zdaniem, będziemy głosować ;)
dobrze, że z sokami nie będzie problemu, ale gazowane, będzie trzeba dostarczyć :)
wracając c tematu ciast, zamawiają z justynki... hmm ale też liczą chyba jakoś na osoby, powie, że też zastanawiamy się nad jakimiś dodatkowymi, ale jeszcze czas, także pomyślę
liczę na "obfitą" ;) relację z wesela w Bardo od Was Brzoskwisiu :) bo bedziecie pierwsi :)
aa no i daj znać co z tymi owocami !!?? my z KAmińskim rozmawialiśmy, no i mówił, że są w cenie !! pamiętam jak dziś.... rozmowę z listopada ;)
a to już w sumie niedługo :)

do góry