Widok

Bardzo dobry prawnik

Jestem ojcem 10 latka. Walczyłem o syna parę lat, dzięki bardzo dobremu prawnikowi udało się wygrać. Syn został ze mną. Sprawa rozwodowa jak i majątkowa po mojej myśli. Z pewnością mogę polecić pana Mecenasa Andrzeja Dwernickiego z Gdyni. Bardzo dokładny i rzeczowy. Profesjonalna i niedroga pomoc w wielu sprawach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziecko zostało przy ojcu jakiś żart
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A co ojciec gorszy od matki? Niektore kobiety nie zasluguja na to by miec w ogole dzieci...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie NIE polecam adwokata Andrzeja Dwernickiego z Gdyni. Ten adwokat kazał sobie na wstępie zapłacić bardzo wysoką zaliczkę po czym nie zrobil nic w mojej sprawie. W międzyczasie adwokat Dwernicki odmawiał udzielenia jakichkolwiek informacji dotyczących postępów w sprawie tłumacząc się brakiem czasu i ważnymi spotkaniami z innymi klientami. Ostatecznie wycofałem sprawę u niego. Zmarnowałem tylko czas i pieniądze. Nie popełniajcie tego samego błędu co ja. Na rynku trójmiejskim jest mnóstwo innych o wiele lepszych adwokatów niż on. Dwernicki jest zdecydowanie przereklamowany!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry