Widok

Bariery leczenia bólu

Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o wypełnienie mojej ankiety do pracy mgr. Ankieta dotyczy leczenia bólu i nie jest skomplikowana ani czasochłonna. Oczywiście kwestionariusz jest anonimowy. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc27Kin7CzyH2W9V87ZrEVxqEZR2_pMno_xMMv6k9GB-9AXkQ/viewform?usp=pp_url
Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Potrzebuję jeszcze 40 ankiet, niby niewiele ale jeszcze tak dużo.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rany nikt wam studentom nie sprawdza poprawności tych ankiet zanim zaczniecie dawać je do wypełnienia???

Ewidentny błąd w ankiecie - końcówka i pytanie aktywność zawodowa. Opcje do wyboru tylko 4??? Student, pracuję, emeryt, rencista. A inni??? Np ja nie pracująca to co mam zaznaczyć??? A jak to będzie uczeń szkoły średniej to co ma zaznaczyć? A urlop macierzyński / wychowawczy to co, jako pracuję? Nie lepiej jakieś dodatkowe opcje do wyboru?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

do góry