Widok
Bariery leczenia bólu
Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o wypełnienie mojej ankiety do pracy mgr. Ankieta dotyczy leczenia bólu i nie jest skomplikowana ani czasochłonna. Oczywiście kwestionariusz jest anonimowy. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc27Kin7CzyH2W9V87ZrEVxqEZR2_pMno_xMMv6k9GB-9AXkQ/viewform?usp=pp_url
Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Potrzebuję jeszcze 40 ankiet, niby niewiele ale jeszcze tak dużo.....
Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Potrzebuję jeszcze 40 ankiet, niby niewiele ale jeszcze tak dużo.....
Rany nikt wam studentom nie sprawdza poprawności tych ankiet zanim zaczniecie dawać je do wypełnienia???
Ewidentny błąd w ankiecie - końcówka i pytanie aktywność zawodowa. Opcje do wyboru tylko 4??? Student, pracuję, emeryt, rencista. A inni??? Np ja nie pracująca to co mam zaznaczyć??? A jak to będzie uczeń szkoły średniej to co ma zaznaczyć? A urlop macierzyński / wychowawczy to co, jako pracuję? Nie lepiej jakieś dodatkowe opcje do wyboru?
Ewidentny błąd w ankiecie - końcówka i pytanie aktywność zawodowa. Opcje do wyboru tylko 4??? Student, pracuję, emeryt, rencista. A inni??? Np ja nie pracująca to co mam zaznaczyć??? A jak to będzie uczeń szkoły średniej to co ma zaznaczyć? A urlop macierzyński / wychowawczy to co, jako pracuję? Nie lepiej jakieś dodatkowe opcje do wyboru?