Widok

Basen-gdzie w niemowlakiem ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam . Znalazłam ogłoszenie tej oto szkoły pływania
http://www.goldswim.pl/index.php/cennik
Jak widać można także gdzieś w Rumi iść z dzieckiem na basen.
I teraz mam pytanie .. czy któraś z was korzystała z ich usług ?
A może macie jakies inne sprawdzone baseny ?
czekam na opinię ; )) Chciałabym się wybrać z małą na basen jak mąż wróci ; ))

I mam jeszcze takie pytanie .. czy może nie powinnam poczekać z tym do wiosny ?
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja znajoma chodziła na zajęcia organizowane przez aquapark Sopot i była z nich bardzo zadowolona, jej synek również :)
Co do innych basenów, nie mam pojęcia.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Rumi to im pewnie nie wypaliło, bo koszt mały nie jest: 15zł + wejście, a to chyba miało być w Faltomie, a tam tanio nie jest, więc podejrzewam, że nie zebrali chętnych.. ale zadzwoń i się dowiedz ;)

Jeśli to nie działa, to najbliższe zorganizowane zajęcia dla bobasów są w Gdyni (kilka do wyboru)
Byly juz watki o basenie mozesz sprawdzic, ja po raz kolejny polecam http://www.aliceswim.pl -sa wspaniali i jestesmy baaardzo zadowoleni, po feriach zaczniemy 3 semestr :D
Co wasz mały umiał po 1 semestrze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chodzimy do goldswimm-a i jestesmy bardzo zadowoleni: mili prowadzacy, nie duza grupa dzieciaczkow, ciekawe zajecia (co raz cos nowego) - bardziej nastawione to jest na zabawe i oswajanie dziecka z woda niz nauka plywania :)
Chodzimy na basen w sp39 i jest bardzo czysto --> minus malutki to brak przewijakow ale sa rozlozone maty do przewijania (z reszta ja daje rade na laweczce i reczniku).
Osobiscie polecam
a i dla nas duzym plusem jest to ze obydwoje rodzice moga wejsc z dzieckiem a nie tylko jedno :)
W Rumi nie ma zajęć. Też znalazłam tą ofertę i byłam bardzo zainteresowana. Napisałam maila i Pan odp. że zajęcia prowadzą tylko w Gdyni z Rumi musieli zrezygnować. Pozdrawiam
My jeździmy na basen do cos w Cetniewie. Szkoła pływania Pływak www.pływak.pl. Prowadzący zajęcia jest super. Wiem ze sprawdzonych źródeł, że woda tam jest bardzo czysta.

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry