Widok

Basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi na basen z niemowlakiem? Moje chłopaki maja 4 miesiące - można już?
Chciałabym ich jakoś postymulować ruchowo, a uwielbiają kąpiel:)
Gdzie w gdańsku można chodzić z takimi maluchami?
Jak wyglądają takie zajęcia?
Jaki koszt?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podobno woda nie jest najczystsza, ale nam inny basen nie pasuje, bo w Gdansku nie ma wolnych godzin i wejsc. Do gdyni mam za daleko. My korzystamy z jacuzzi, więc jestem swiadoma, że nie jest tam najczysciej, ale synkowi na razie nic nie jest a my sie bakterii nie boimy ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Myślę ze poczekam jeszcze parę tygodni/miesięcy z wyprawa na basen.
my z MIśka zaczęliśmy jak miała 4,5 mies. a Mryś pierwszy raz poszedł miesiąc wcześniej...jedno i drugie uwielbia się moczyć
A jak jest z czystością wody w aquaparku? Jakoś tak na podstawie tu i tam wyczytanych opinii wydaje mi się, że najlepsze warunki są u jezuitów w Gdyni, ale zdecydowanie bardziej po drodze mi do Sopotu (i nie chcę być uwiązana konkretnymi godzinami zajęć)
My od 3 tygodni chodzimy z męzem i synkiem do Aquaparku. sami rano jezdzimy. Miedzy 8 a 10 jest wejscie za 10zl za 1godzinke, dzieci gratis. Na poczatku synek się bał i tylko na rękach, ale stopniowo się oswajal jest ok.
My zaczelismy chodzic do Plywarka jak Miska miala chyba 5/6 miesiecy,chodzimy do tej pory ale teraz zdecydowanie bardziej jej sie tam podoba,zwraca wieksza uwage na dzieci,zabawki,wode itd,wczesniej to nawet potrafila mi zasnac w wodzie:) (ale to chyba bylo spowodowane tym,ze chodzilismy na 9.50 a to byla jej pora spania;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My jeździmy z córką na basen dopiero od ponad 2 miesięcy, bo wcześniej była za mała. Tam gdzie chodzimy, zajęcia z niemowlakami są dopiero od 6 miasiąca.
Wiem, że w Gdańsku w niekórych szkołach zajęcia sa już od 3 miasiąca. W Gdyni u Jezuitów chyba też.
my bylismy kolo 3 mca - ale mimo ze uwielbiali kapiel to zadna rewelacja nie byla dla nich, bo bylismy w aqua parku i procz stresu z ich ubieraniem rozbiueraniem i placzem ze jzu glodni sa to nic fajnego. Jak mieli roczek poszlismy drugi raz o wiele fajniejsza zabawa byla bo pilami sie rzucali itp
http://www.plywarek.pl (AOS Politechniki Gdanskiej)

My chodzilismy z malym jak mial 7 miesiecy, rewelacja.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry