Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karygodne zachowanie. wątek zamknięty Zachowanie tego salonu jest karygodne ! Chodziłam do jednej z fryzjerek,...
~Maria
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 listopada 2014

Nie! wątek zamknięty Zero profesjonalizmu. Strzyżenie męskie na bardzo słabym poziomie. Czułem się...
~KK
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 grudnia 2013

+- wątek zamknięty Pani Grażyna strasznie ciągnie za włosy, jeszcze nigdy żaden fryzjer mnie tak...
~Moli
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2012

Mój ulubiony salon. wątek zamknięty Korzystałam wielokrotnie z usług fryzjerek i manikiurzystki w salonie...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 grudnia 2012

:)))Bardzo zadowolona:)-DZIĘKUJĘ wątek zamknięty Byłam pierwszy raz.Miałam ochotę obciąć włosy i zrobić kolor-co prawda nie...
~Kasia
1

dodano: 3 stycznia 2012

super wątek zamknięty Pierwszy raz jestem tak zadowolona z wykonanego koloru i fryzury :) . Pani...
~Anna
-

dodano: 29 czerwca 2012

GB - opinia wątek zamknięty Kupiłam kupon zniżkowy- wcześniej korzystałam z usług salonu w centrum...
~GB
1

dodano: 12 kwietnia 2012

Solidnie, ale drogo wątek zamknięty Byłam farbowana przez p. Ewelinę, kolor dobrany świetnie, z całej usługi,...
~Heathen
-

dodano: 7 maja 2012

Rewelacja wątek zamknięty Polecam ten salon pełen profesjonalizm i podejscie do klienta! Niestety ceny...
~Ania
-

dodano: 22 marca 2012

Rewelacja wątek zamknięty Trafiłam do salonu szukając pomocy po wizycie u innego fryzjera. Pomimo...
~Magda S
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 czerwca 2010

Stała Klientka - opinia wątek zamknięty Polecam ten salon a zwłaszcza Panią Dorotkę, która dba o moją fryzurę od...
~Stała Klientka
-

dodano: 24 marca 2010

Salon w Batorym - świetne miejsce w centrum miasta wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu trzykrotnie i mam zamiar tam wracać. Bardzo miła...
~klientka
-

dodano: 14 marca 2010

:) wątek zamknięty Pod słowami Pani Moniki podpisuję się obiema rękami!!!:)
~Monika
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 31 stycznia 2009

Jestem zachwycona i miło zaskoczona! wątek zamknięty Parę dni temu koleżanka poleciła mi ten salon, poszłam nie do końca...
~Monika
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 14 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

14

wątków

do góry