Widok

Bazylia

Czy tylko ja mam odczucie ze w pizzeri bazylia w Bojanie jest najgorsza pizza świata ? Prawdziwe śmieciowe jedzenie i w dodatku robione bez pojęcia o produkcie, po prostu nie smaczne. Do tego Pan (prawdopodobnie właściciel ) narwany i wulgarny strasznie przeklinał i nie przeszkadzała mu obecność dzieci. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Po tym co tu uslyszalem nie wiem czy chcialbym z Toba ubic muche w kiblu"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluje kultury wielka wlascicielko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widze ze na tym forum operuja tylko dzieciaki,ktore nie maja pojecia o gastronomi.Jestem wlascicielka od 8 lat i nie zycze sobie opini wyssanych z palca.Obrazacie mnie na kazdym kroku ,jest to okropne.Patrzac na to jak potraficie sie zachowywac zyjac za pieniadze rodzicow to porostu dramat.To ze moja pizzeria ma taki tam wystrój ,nie swiadczy o tym ze mam zle jedzenie.Na jedzeniu trzeba sie znać gdzie widac ze wielu z was nie mao tym pojecia.Non stop wypisujecie totalne bzdury....Zreszta w Bojanie to bardzo modne....Chcecie porozmawiac to zapraszam ale na to was nie stać. Lepiej smarowac ,co slina na jezyk przyniesie.Zenujace jest to forum.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 18

widać na pierwszy rzut oka, że nic sie tam nie inwestuje. wejdziesz tam na pizze, to potem cały dzien ciuchy, włosy śmierdzą. 50 pizz, 20 dań, 10 makaronów w menu. jakoś mi się nie chce wierzyć, że wszystko im ładnie na bieżąco schodzi i nic nie jest stare...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Skoro uważasz, że Sanepid jest potrzebny to i z wc nie korzystaj. Najwiecej bakterii namnaża się właśnie tam....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie, nie jest mi wstyd. Piszę to co myślę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

tam mozna wejsc jedynie skorzystac z WC , a w Bojanie mozna zjesc w nowej restauracji albo na czarnej gorze u babci. a ta bazylie to juz dawno powinien sanepid zamknac
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie wstyd Ci pisac pozytywow o swojej knajpie ? co za zenada..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja zdecydowanie polecam. Zamawiam od lat i nigdy się nie zawiodłam. Obsługa bardzo miła
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie polecam , obsluga nie mila wrecz bezczelna , "pizza" to nie pizza tylko jakis placek bez smaku i spalony od dolu. Sto razy lepiej zamowic z pepe z chwaszczyna lub z kielna tej nowej kolo kolsciola.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

za słoneee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jakaś randka? maaa.ktos@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co właściwie znaczy "składniki wątpliwej jakości"?
Jak to oceniłaś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź kobieto juz odpusc .Naprawdę jesteś beznadziejna.Jakie grube ciasto ....Szkoda gadac...Najgorsze jest to ze wielu się wspiera taka opinia osoby niekompetentnej..Dramat
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie rozumiem jak można nazywać kogoś idiotką tylko dlatego ze wypowiada swoje zdanie na temat pizzy i jej jakości - mi po prostu bardzo nie smakuje, grube, nie dobre ciasto a pozostałe składniki wątpliwej jakości.
Co do miejscowego głupka wole się nie wypowiadać bo szkoda słów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to naprawdę współczuję kuchni skoro uważasz ze w Bazyli jest smieciowe jedzenie.Ty kobieto nie masz pojęcia o gotowaniu a się wypowiadasz.Dramat.No cóż takich idiotek jest wiecej....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

No niestety pomyłka na całej linii.W pizzerii bazylia jest tylko i wyłącznie szefowa.nigdy nie było żadnego szefa.Ten który przeklina to jest miejscowy głupek który nachodzi różne sklepy i bary i robi rozróby.Wystarczy zapytać i wtedy wyciagac wnioski.A co do pizzy jest po prostu pyszna.Znaw wlascicielke i wiem ze robi to co robi od serca...A reszta to rzecz gustu.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

pizza pyszna, nie trzeba dosalać, ogólnie bdb
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Goracy Piec jak najbardziej. Krewetki w goracym oleju przyprawione perfekcyjnie. Pychota. Makarony rowniez pyszne. Ciasto pizzy powinno byc lepiej dosolone. Ogolnie dobry lokal i znaja sie na rzeczy. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry