Widok

Bazylia

Czy tylko ja mam odczucie ze w pizzeri bazylia w Bojanie jest najgorsza pizza świata ? Prawdziwe śmieciowe jedzenie i w dodatku robione bez pojęcia o produkcie, po prostu nie smaczne. Do tego Pan (prawdopodobnie właściciel ) narwany i wulgarny strasznie przeklinał i nie przeszkadzała mu obecność dzieci. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

są wyroby i są wyroby podobne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie kupuję, nie jem, nie bywam już. Ale smak to jest kwestia gustu. Tobie nie smakuje, innym może tak.
Co do zachowania - jeżeli takowe zachowanie miało miejsce to jest to rzecz niedopuszczalna.
Jedno co mogę powiedzieć po jednej i ostatniej mojej wizycie - jak dla mnie to strasznie czuć nieprzyjemny zapach jedzenia. Lokal jest już wręcz przesiąknięty nim. Niestety jest to wina nie oddzielenia kuchni od części "restauracyjnej"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jedna wielka masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Goracym Piecu w Chwaszczynie również nie ma podziału pomieszczeń, a pachnie bardzo przyjemnie świeżą pizzą. Da się.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Parę lat temu była dobra ale po ok. roku chyba kucharza zmienili albo staremu już się nie chciało bo się strasznie smak zepsuł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Goracy Piec jak najbardziej. Krewetki w goracym oleju przyprawione perfekcyjnie. Pychota. Makarony rowniez pyszne. Ciasto pizzy powinno byc lepiej dosolone. Ogolnie dobry lokal i znaja sie na rzeczy. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

pizza pyszna, nie trzeba dosalać, ogólnie bdb
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

No niestety pomyłka na całej linii.W pizzerii bazylia jest tylko i wyłącznie szefowa.nigdy nie było żadnego szefa.Ten który przeklina to jest miejscowy głupek który nachodzi różne sklepy i bary i robi rozróby.Wystarczy zapytać i wtedy wyciagac wnioski.A co do pizzy jest po prostu pyszna.Znaw wlascicielke i wiem ze robi to co robi od serca...A reszta to rzecz gustu.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to naprawdę współczuję kuchni skoro uważasz ze w Bazyli jest smieciowe jedzenie.Ty kobieto nie masz pojęcia o gotowaniu a się wypowiadasz.Dramat.No cóż takich idiotek jest wiecej....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie rozumiem jak można nazywać kogoś idiotką tylko dlatego ze wypowiada swoje zdanie na temat pizzy i jej jakości - mi po prostu bardzo nie smakuje, grube, nie dobre ciasto a pozostałe składniki wątpliwej jakości.
Co do miejscowego głupka wole się nie wypowiadać bo szkoda słów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weź kobieto juz odpusc .Naprawdę jesteś beznadziejna.Jakie grube ciasto ....Szkoda gadac...Najgorsze jest to ze wielu się wspiera taka opinia osoby niekompetentnej..Dramat
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

I co właściwie znaczy "składniki wątpliwej jakości"?
Jak to oceniłaś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakaś randka? maaa.ktos@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za słoneee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie polecam , obsluga nie mila wrecz bezczelna , "pizza" to nie pizza tylko jakis placek bez smaku i spalony od dolu. Sto razy lepiej zamowic z pepe z chwaszczyna lub z kielna tej nowej kolo kolsciola.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja zdecydowanie polecam. Zamawiam od lat i nigdy się nie zawiodłam. Obsługa bardzo miła
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie wstyd Ci pisac pozytywow o swojej knajpie ? co za zenada..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

tam mozna wejsc jedynie skorzystac z WC , a w Bojanie mozna zjesc w nowej restauracji albo na czarnej gorze u babci. a ta bazylie to juz dawno powinien sanepid zamknac
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia (3 odpowiedzi)

Miłości, szczęścia, zdrowia. Pokoju w sercach i na świecie.

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (7 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (24 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

do góry