Widok

Bazylia

Czy tylko ja mam odczucie ze w pizzeri bazylia w Bojanie jest najgorsza pizza świata ? Prawdziwe śmieciowe jedzenie i w dodatku robione bez pojęcia o produkcie, po prostu nie smaczne. Do tego Pan (prawdopodobnie właściciel ) narwany i wulgarny strasznie przeklinał i nie przeszkadzała mu obecność dzieci. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Syf kila i mogila otruc sie mozna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest karma a nie jedzenie , i to niskich lotow. A takie pisanie samemu pozytywnych opini idealnie odzwierciedla poziom tej restauracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To synalek wlascicielki , niedaleko pada jablko od jabloni.

Jedzenie z tamtad to tragedia,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a Ja już tam nie zamawiam nie z powodu złego smaku a z powodu Pana który zachowuje się skandalicznie, przeklina wrzeszczy i nie zważa czy są obok dzieci czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamawiam tu pizzę czasem i jest wszystko dobrze.
Kiedyś jeszcze zamawiałem makaron ale rzadko.
Pizza jest ogólnie dobra,taka jaką sobie wybierzemy z rodziną wg menu.
Cieszę się,że jest ten lokal blisko.
Nie jadam w nim,bo nie mam czasu.
Zamawiam telefonicznie na konkretną godzinę i mam z dowozem lub sam odbieram po pracy.
Do tej pory nie mamy uwag.
Nie będę wymyślać uwag,bo w każdym lokalu można coś wytknąć.
Jadam też w innych pizzeriach i mam porównanie.
Niech lokal działa.
Zawsze może być lepiej.
Na lepsze czasem potrzeba po prostu zarobić (tak myślę).
Pozdrawiam obsługę.
Klient z Bojana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie dyskusja już dawno zamknieta ale co mi tam napiszę
Zamawiam w tym lokalu pizze i nie tylko od prawie 8 lat w różnych odstepach czasowych . Mi i mojej rodzinie smakuje wiec wracamy i zamawiamy . Zamawiajac pizze w lokalu osobiscie można zobaczyć co " wrzucane" jest do środka ( nie oddzielona cz kuchenna od restauracyjnej . Nie " dorzucają " żadnych ulepszaczy i polepszaczy smaku jak ma to miejsce w innych lokalach
W miedzyczasie poznałam właścielkę. Żaliła się że stara się mieć zawsze wszystkie składniki a jesli czegoś brakuje to dlatego że robi zakupy w małych ilościach składników ale za to często żeby właśnie było nieprzeterminowane . sosy robia samodzielnie a nie rozrabiają z proszku . Ludzie zanim zaczniecie " psuć" opinię lokalu bo mu nie smakuje to ... niech zapyta o składniki i przyprawy ( czasem wystarczy po prostu zapytac/porozmawiam

Ale się rozpisałam bo po ludzku zrobiło mi się żal ludzi którzy się starają "robić" dobrze swoją pracę a wręcz pasję ( właścicielka lubi gotować ) ciasta które są w lokalu piecze w domu sama właścicielka pizzerii

Kończąc . nam smakuje :)
Mieszkanka z Bojana
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dajcie juz spokoj , kazdy ma swoja opinie o tej plackarni wystarczy zamowic sobie pizze od nich i np z kielna i sprawa jest jasna. Po za tym jakby bylo takie super jedzenie to nie wiem skad tyle negatywnych komentarzy. Sama tez juz mialam stycznosc z ich ,kuchnia i napewno wiecej z tamtad nie zamowie jedzenia , o obsludze nie wspomne. Temat do zamkniecia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Post sprzed ponad 3 lat, ale odpiszę - jedzenie super, stołujemy się tam od lat. Jeśli komuś nie smakuje, niech tam nie je. Opinie także można wyrazić, nawet negatywną, ale w kulturalny sposób - ale tego krytykom brakuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W ostatniej pizzy byly czyjes wlosy... dostawa 20 min po czasie ale to jeszcze mozna wybaczyc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taka odpowiedź az czlowieka uskrzydla.Wiem ze jest wielu ludzi w Bojanie ktorzy lubia moja kuchnie i od lat zamawiaja.Bardzo mnie to cieszy.Pozdrawiam wszystkich moich klientow i tych wiernych i tych nowych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma Pani za co przepraszać :) zamawiałam i bede zamawiała dalej. Głupkami niech się Pani nie przejmuje, pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta cała ekipa Jak już pisałam to ja właścicielka e-kierowca nie muszę pisać sobie pozytywnych komentarzy nie zniżę się do tego poziomu co twój kucharzu który nie ma pojęcia o gotowaniu dramat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiem na pytanie dlaczego czeka się długo ponieważ mamy bardzo dużo zamówień szczególnie w weekendy jestem sama Pracuję z kierowcą i muszę sobie z tym poradzić Przepraszam za czas oczekiwania ale nie robię tego specjalnie po prostu jest dużo zamówień Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

O czym ty człowieku piszesz kompletnie nie mam pojęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od lat nie wchodziłam na to forum ale widzę że jest to bardzo dużo ludzi którym zależy na tym żeby oczerniać właścicielką i nie zgodzę się z wieloma opiniami bo nie macie pojęcia jakie jest moje jedzenie dlatego że już od lat nie zamawiacie więc dlaczego wystawiacie takie podłe opinie to uważam że wszędzie to robicie A może chcecie mieć gratisy po prostu za darmo Pozdrawiam i proszę nie dzwońcie do mnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko sie osmieszacie i ponizacie. Pizza slaba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żenada to te twoje przypuszczenia z d*py wzięte Haha może jesteś jakimś dzieciakiem który nie ma co ze sobą zrobić, idź lekcje rób
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba cala ekipa z tej plackarni siedzi teraz na forum i wpisuje pozytywne komentarze haha , co za zenada , jeszcze gorsze niz chamskie wpisy wlascicielki powyzej. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fakt czeka się długo, ale jedzenie bardzo dobre!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pizzerię zmieniliśmy już dawno , a jak widać temat pozostał ..;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (55 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry