Widok

Bazylia

Czy tylko ja mam odczucie ze w pizzeri bazylia w Bojanie jest najgorsza pizza świata ? Prawdziwe śmieciowe jedzenie i w dodatku robione bez pojęcia o produkcie, po prostu nie smaczne. Do tego Pan (prawdopodobnie właściciel ) narwany i wulgarny strasznie przeklinał i nie przeszkadzała mu obecność dzieci. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pewnie dyskusja już dawno zamknieta ale co mi tam napiszę
Zamawiam w tym lokalu pizze i nie tylko od prawie 8 lat w różnych odstepach czasowych . Mi i mojej rodzinie smakuje wiec wracamy i zamawiamy . Zamawiajac pizze w lokalu osobiscie można zobaczyć co " wrzucane" jest do środka ( nie oddzielona cz kuchenna od restauracyjnej . Nie " dorzucają " żadnych ulepszaczy i polepszaczy smaku jak ma to miejsce w innych lokalach
W miedzyczasie poznałam właścielkę. Żaliła się że stara się mieć zawsze wszystkie składniki a jesli czegoś brakuje to dlatego że robi zakupy w małych ilościach składników ale za to często żeby właśnie było nieprzeterminowane . sosy robia samodzielnie a nie rozrabiają z proszku . Ludzie zanim zaczniecie " psuć" opinię lokalu bo mu nie smakuje to ... niech zapyta o składniki i przyprawy ( czasem wystarczy po prostu zapytac/porozmawiam

Ale się rozpisałam bo po ludzku zrobiło mi się żal ludzi którzy się starają "robić" dobrze swoją pracę a wręcz pasję ( właścicielka lubi gotować ) ciasta które są w lokalu piecze w domu sama właścicielka pizzerii

Kończąc . nam smakuje :)
Mieszkanka z Bojana
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamawiam tu pizzę czasem i jest wszystko dobrze.
Kiedyś jeszcze zamawiałem makaron ale rzadko.
Pizza jest ogólnie dobra,taka jaką sobie wybierzemy z rodziną wg menu.
Cieszę się,że jest ten lokal blisko.
Nie jadam w nim,bo nie mam czasu.
Zamawiam telefonicznie na konkretną godzinę i mam z dowozem lub sam odbieram po pracy.
Do tej pory nie mamy uwag.
Nie będę wymyślać uwag,bo w każdym lokalu można coś wytknąć.
Jadam też w innych pizzeriach i mam porównanie.
Niech lokal działa.
Zawsze może być lepiej.
Na lepsze czasem potrzeba po prostu zarobić (tak myślę).
Pozdrawiam obsługę.
Klient z Bojana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

a Ja już tam nie zamawiam nie z powodu złego smaku a z powodu Pana który zachowuje się skandalicznie, przeklina wrzeszczy i nie zważa czy są obok dzieci czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To synalek wlascicielki , niedaleko pada jablko od jabloni.

Jedzenie z tamtad to tragedia,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest karma a nie jedzenie , i to niskich lotow. A takie pisanie samemu pozytywnych opini idealnie odzwierciedla poziom tej restauracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Syf kila i mogila otruc sie mozna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (22 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Niedziela czynu społecznego (6 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry