Widok

Bazylia

Czy tylko ja mam odczucie ze w pizzeri bazylia w Bojanie jest najgorsza pizza świata ? Prawdziwe śmieciowe jedzenie i w dodatku robione bez pojęcia o produkcie, po prostu nie smaczne. Do tego Pan (prawdopodobnie właściciel ) narwany i wulgarny strasznie przeklinał i nie przeszkadzała mu obecność dzieci. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Parę lat temu była dobra ale po ok. roku chyba kucharza zmienili albo staremu już się nie chciało bo się strasznie smak zepsuł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Goracym Piecu w Chwaszczynie również nie ma podziału pomieszczeń, a pachnie bardzo przyjemnie świeżą pizzą. Da się.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

jedna wielka masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kupuję, nie jem, nie bywam już. Ale smak to jest kwestia gustu. Tobie nie smakuje, innym może tak.
Co do zachowania - jeżeli takowe zachowanie miało miejsce to jest to rzecz niedopuszczalna.
Jedno co mogę powiedzieć po jednej i ostatniej mojej wizycie - jak dla mnie to strasznie czuć nieprzyjemny zapach jedzenia. Lokal jest już wręcz przesiąknięty nim. Niestety jest to wina nie oddzielenia kuchni od części "restauracyjnej"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

są wyroby i są wyroby podobne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry