Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
salon nadal jest:) wątek zamknięty Całe szczęście salon nadal jest tylko pod inną nazwą. Cała obsada została -...
~Magda stała klientka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 października 2011

maicure hybrydowy wątek zamknięty Robilam w Beauty Heaven manicure hybrydowy. Po 2 dniach zaczął odchodzic na...
~magda
-

dodano: 26 września 2011

Słaba jakość kosmetyków wątek zamknięty Manicure ok., ale produkty, na których pracują w zakładzie do manicure...
~Niezadowolona
1

dodano: 30 lipca 2011

fajnie, ale... wątek zamknięty Miło, fajnie i przyjemnie ale czas oczekiwania na wizytę jest absolutnie za...
~kiki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 maja 2011

odradzam! wątek zamknięty Obsługa manicure znajduje się w pomieszczeniu tak małym jak schowek na miotły...
~elena
-

dodano: 24 maja 2011

Rozczarowana wątek zamknięty Pierwsze wrażenie dobre. Jednak czas jaki spędziłam u fryzjera przeraził...
~ana
1

dodano: 30 marca 2011

Polecam! Pani fyzjerka Marta zna się na rzeczy :) wątek zamknięty Lubię dobry klimat u fryzjera oraz profesjonalizm... jak każdy! Pani Marta...
~Agnieszka
-

dodano: 20 maja 2011

pozory mylą wątek zamknięty Salon na pierwszy rzut oka wydaje się przyjazny klientowi (pakiety usługowe,...
~mirabel
-

dodano: 17 maja 2011

Profesjonalnie! wątek zamknięty U fryzjera a konkretnie u Pana Mateusza byłam pierwszy raz i nie ukrywam że...
~Zadowolona klientka
1

dodano: 1 kwietnia 2011

Dziekuje Pani Karolinie i Panu Mateuszowi wątek zamknięty Juz na wejsciu bardzo uprzejma i sympatyczna Pani Karolina zaproponowała...
~Wioletta
4

dodano: 28 września 2010

Przesympatyczna Pani Marta wątek zamknięty Byłem dzis na strzyzeniu u Pani Marty. Weszłem bez zapisu akurat udało sie i...
~Olek
1

dodano: 7 października 2010

Niestety nie. wątek zamknięty Ja miałam pakiet fryzjer+kosmetyczka+manicure... i tak: Niestety trafiłam na...
~Ola
2

dodano: 17 września 2010

Szczerze polecam ; ) wątek zamknięty Polecam serdecznie ten salon , gdyż chociaż byłam tam po raz pierwszy ,...
~Kasia
1

dodano: 25 lutego 2011

Ewa - opinia wątek zamknięty Rewelacja! W końcu trafiłam na profesjonalną usługę i korzystny pakiet....
~Ewa
-

dodano: 20 lutego 2011

Mój fryzjer wątek zamknięty To jest mój fryzjer - czy włosy ścina pani Marta czy pan Mateusz zawsze...
~nadia
-

dodano: 8 grudnia 2010

Podziękowania dla pana Mateusza. wątek zamknięty U fryzjera w Beauty Heaven byłam po raz pierwszy i wyszłam oniemiała z...
~Agnieszka
-

dodano: 27 września 2010

mega zadowolona :)) wątek zamknięty Korzystam z usług salonu od samego początku:) Jestem bardzo zadowolona,...
~Klientka P.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 maja 2010

super!!!! wątek zamknięty bylam dzis pierwszy raz w salonie- robiłam zabiegi oczyszczające twarzy,...
~karolina
-

dodano: 24 maja 2010

BARDZO ZADOWOLONA wątek zamknięty Witam wszystkich, zdecydowanie polecam ten salon. Sympatyczna obsługa z którą...
~Maja
-

dodano: 17 maja 2010

Cukiereckowa - opinia wątek zamknięty Polecam jak najbardziej ;)
~Cukiereckowa
-

dodano: 5 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

24

wątków

do góry