Widok

Bebilon AR - do mam które używają

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mój synek ma spory problem z ulewaniem więc kupuje mu własnie to mleczko.
Ostatnio zauważyłam że jak by zmieniła się konsystencja tego mleka zawsze gęstniało już w butelce i była taka pianka a ostatnio jest niczym mleko zwykłe i leci prawie jak woda..
zastanawiam się czy to jakaś wadliwa partia czy co..
mały też jak by się gorzej nim najadał.. .
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawdę nikt nie stosuje?
image
Mój synek też bardzo ulewał dawałam mu nadal zwykły bebilon i zagęszczałam NUTRITONEM dla mnie rewelacja polecam:)
My na Nutritonie od 3 miesięcy i niestety mały się przyzwyczaił, ja też już dodaję z przyzwyczajenia. Ulewa nadal, po kolejnych konsultacjach usłyszałam, że tak może być do roku czasu i jest to normalne jeśli nie ma innych niepokojących objawów. Polecam zrobić usg brzuszka, jeśli jeszcze tego nie wykonałaś, wtedy będziesz wiedzieć czy ma refluks. Na badanie trzeba przyjść z mleczkiem- pomiar wykonywany jest przed jedzeniem i pojedzeniu. My także na zwykłym mleczku.
my rowniez uzywalismy bebilon ar ale zawsze byla pianka,dopiero pozniej robilo sie rzadkie
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/url
My również nutritonem zagęszczaliśmy, bo po AR mała miała problemy z kupką
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
No właśnie a to opakowanie co teraz kupiłam to jak woda i nie wiem czy oni coś zmienili czy jakaś zła partia bo mały słabo się tym najada...
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry