Widok
Trochę nieprecyzyjnie napisałam - bebiko ma sacharozę bebilon nie. ale na jedno wychodzi:)
Poza tym w bebilonie się płaci za pudełko opatentowane itd. To wszystko kosztuje:)
My piliśmy najpierw bebilon (po moim mleku) potem stwierdziłam że nie ma co przepłacać więc kupowałam bebiko ale młodej chyba nie służył i wróciliśmy do bebilonu - jest poprawa u młodej więc chyba to było to:(
Poza tym w bebilonie się płaci za pudełko opatentowane itd. To wszystko kosztuje:)
My piliśmy najpierw bebilon (po moim mleku) potem stwierdziłam że nie ma co przepłacać więc kupowałam bebiko ale młodej chyba nie służył i wróciliśmy do bebilonu - jest poprawa u młodej więc chyba to było to:(
jak porownywalam sklady to rozni sie proporcjami danych skladnikow itp ale probowalam przejsc na samo bebiko juz dwa razy i mojemu synowi w ogole nie pasuje jak mieszam czasem to ok ale jak jest na samym bebiku to ma problem z kupka mimo ze jada juz stale posilki i wiecej wzdec jakos mu nie sluzy jak wracalam do bebilonu bylo duzo lepiej. moze to przypadek ale watpie bo on z tych delikatnych co zaraz mu zaszkodzi jak cos jest nie tak:((choc cena atrakcyjna i wolalabym bebiko to niestety:(
Młody od 1 do 2 urodzin był na Bebilonie :] później przeszliśmy na Bebiko - ze względu na cenę :] pudełko sobie zostawiłam po Bebilonie, tam wsypuję Bebiko - bo jest wygodniej :]
chociaż Bebiko 1 było pierwszym mlekiem jakie Gabryś dostawał - i miał kolki :P później był Bebilon Comfort i Pepti :] aż doszliśmy do normalnego Bebilonu :]
chociaż Bebiko 1 było pierwszym mlekiem jakie Gabryś dostawał - i miał kolki :P później był Bebilon Comfort i Pepti :] aż doszliśmy do normalnego Bebilonu :]