Widok

Becikowex2?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, jest taka propozycja, że można uzyskać podwójne becikowe po urodzenia dziecka. To nie jest oczywiście żart tylko rozwiązanie dla zainteresowanych. Koniecznie warto przeczytać o tym na stronie

http://noweubezpieczenia.pl/promocja--1000-zl-za-urodzenie-dziecka-15/Pl/

Tylko promocja trwa do 15 kwietnia. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sylwia może liczą na to, że część będzie nadal korzystać z ubezpieczenia. Swoją drogą nie chce mi się wierzyć że nie ma karencji.
tak czy siak, jak im się to opłaca?
nawet jak zbiorą grupę i każda z 50 osób im wpłaci po te 200 kilka złotych ..
a oni muszą wypłacić po tysiaku dla każdego,

to wychodzi na to samo i są stratni ;)
hej to zbieramy grupe?
Bimka pewnie właśnie o to tu chodzi.
a ta 50 osobowa grupa? czemu o tym sie pisze? żeby sie potem nie okazało że żeby dostać swoje "becikowe" musze zebrać 50 osób do ubezpieczenia ;)
mam termin na sierpień. Czyli jeżeli do 15-go kwietnia przystąpie to zapłacę 220 zł (44 zł x 5 m-cy) a we wrześniu dostanę 1000 zł???

A gdzie interes firmy? Chyba żadna firma rozdawać pieniędzy na prawo i lewo nie chce? Gdzie jest haczyk?
U męża w pracy też jest karencja dostał 1800zł - ubezpieczenie grupowe Hestia
no moj musiał być minimum 6 miesiecy ubezpieczony zanim sie maly urodził.
Tak się składa, że można tą propozycję sprawdzić pisząc czy dzwoniąc do biura i uzyskać więcej informacji w podanym linku jest podany kontakt i w przypadku zainteresowania można uzyskać na każde pytanie odpowiedź. Pozdrawiam!
jakos ciezko mi uwierzyc ze ot tak sobie dostanie sie 2000 zl...ale moze akurat,mam tylko nadzieje ze to nie kolejny przekret....
Witam, w przypadku ubezpieczenia przez obojga małżonków można otrzymać 2 000 zł i do tego po urodzenia dziecka zrezygnować z tego ubezpieczenia i to jest zupełnie nowa propozycja jaka się pojawiła dla rodziców oczekujących na swoje pociechy.
moj facet z pzu dostał 1200

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry