Widok

Beetsma Sp z o o czy ktos pracowal?

czy ktos pracowal w tej firmie wyplacalni???? chodzi mi o prace przy pakowaniu olejkow na kokoszkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beetsma to agencja pracy tymczasowej

to wiem ale czy wyplacalna i czy ktos pracowal na pakowaniu olejkow na kokoszkach

Nie polecam firmy w której pakuje się olejki.Chyba że chcesz stres, poniżanie, bałagan,zła atmosferę.

a co tam sie dzieje?bo dzis ide na rozmowe

Agencje pracy są dobre tylko dla Ukraińców i tych co szukają zatrudnienia na kilka tyg. żeby dorobić. Agencje pracują na zasadzie godzinnego wypowiedzenia i nigdy też nie wiadomo czy jutro będzie tam dla nas praca, także możemy się dowiedzieć godz. przed rozpoczęciem pracy że już tam nas nie potrzebują. Zazwyczaj jest duża rozbieżność w liczeniu przepracowanych godzin bo agencja rozlicza to co dostaje od pracodawcy i ich nie interesuje co ma do powiedzenia sam pracownik. Ty jesteś tylko rękoma do roboty i nie powinnaś się udzielać. Ja pracowałem tylko raz przez agencję 12 lat temu i powiedziałem nigdy więcej, do tej pory dotrzymuję słowa. To było dawno więc może zmieniło się na lepsze, choć szczerze wątpię.

To co napisane powyżej i jeszcze wiele innych badziewi

Nigdy żadnej agencji pracy!!! Nigdy!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez jestem ciekawa o opinii o pracy tam, moze ktos jeszcze sie wypowie? Jaka atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry