Widok

Beetsma Sp z o o czy ktos pracowal?

czy ktos pracowal w tej firmie wyplacalni???? chodzi mi o prace przy pakowaniu olejkow na kokoszkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez jestem ciekawa o opinii o pracy tam, moze ktos jeszcze sie wypowie? Jaka atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To co napisane powyżej i jeszcze wiele innych badziewi

Agencje pracy są dobre tylko dla Ukraińców i tych co szukają zatrudnienia na kilka tyg. żeby dorobić. Agencje pracują na zasadzie godzinnego wypowiedzenia i nigdy też nie wiadomo czy jutro będzie tam dla nas praca, także możemy się dowiedzieć godz. przed rozpoczęciem pracy że już tam nas nie potrzebują. Zazwyczaj jest duża rozbieżność w liczeniu przepracowanych godzin bo agencja rozlicza to co dostaje od pracodawcy i ich nie interesuje co ma do powiedzenia sam pracownik. Ty jesteś tylko rękoma do roboty i nie powinnaś się udzielać. Ja pracowałem tylko raz przez agencję 12 lat temu i powiedziałem nigdy więcej, do tej pory dotrzymuję słowa. To było dawno więc może zmieniło się na lepsze, choć szczerze wątpię.

a co tam sie dzieje?bo dzis ide na rozmowe

Nigdy żadnej agencji pracy!!! Nigdy!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam firmy w której pakuje się olejki.Chyba że chcesz stres, poniżanie, bałagan,zła atmosferę.

to wiem ale czy wyplacalna i czy ktos pracowal na pakowaniu olejkow na kokoszkach

Beetsma to agencja pracy tymczasowej

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry