Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kto wie kiedy wróci Pani Kasia ? wątek zamknięty Witam serdecznie ,co się stało ?! gdzie jest Pani Kasia kosmetolog ? wiem ze...
~Ryc
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Nie polecam wątek zamknięty Korzystałem z usług tego salonu około 2lata temu byłem zadowolony pracowały...
~Piotr
1

dodano: 3 czerwca 2014

REWELACJA !!!! wątek zamknięty Świetna obsługa, pełen profesjonalizm w miłej atmosferze. Ceny przystępne,...
~Ewa
-

dodano: 16 marca 2014

Mam cudowną fryzurę !!!! wątek zamknięty Dziękuje z całego serca za opiekę nad moimi włosami jaką otrzymałam od Pani...
~Iwa
-

dodano: 24 lutego 2014

Polecam salon kosmetyczny Ballagio ;) wątek zamknięty Witam serdecznie. Chciałabym polecić ten salon kosmetyczny. Bardzo...
~Ewa
-

dodano: 26 stycznia 2014

Fatalny salon wątek zamknięty Skorzystałam zachęcona grouponem i porazio mnie ! Zabieg odżywczy na włosy...
~Nika
3

dodano: 4 czerwca 2012

Kosmetyczka wątek zamknięty Niedawno sokrzystałam za pośrednictwem grupera z usług pt mikrodermabrazja...
~Gaga
2

dodano: 8 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty Ne zgadzam sie z opiniami poniewaz kozystam z zabiegow kosmetycznych od...
~marleba
-

dodano: 15 stycznia 2014

REWELACJA wątek zamknięty Hmm czytając opinie skrajnie negatywne mam wrażenie że chyba konkurencja...
~Marta
-

dodano: 2 stycznia 2014

nigdy więcej ! wątek zamknięty hmmm co tu duzo pisac,skusiłam sie na kupon i nigdy wiecej tam nie wrócę...
~Marlena
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 października 2013

Pełna satysfakcja wątek zamknięty Jakiś czas temu skorzystałyśmy z koleżanką z oferty promocyjnej na zabieg...
~Beata i Ewa
-

dodano: 29 października 2013

SUPER !!!! POLECAM !!!!! wątek zamknięty Zdecydowanie tak dla fachowej fryzjerki ! Jest to świetna osoba:- miła, o...
~Magda
-

dodano: 18 października 2013

Nie polecam, brak profesjonalizmu... wątek zamknięty zastanawiam sie kto pisze te opinie.... skorzystałam z kuponu mikroabrazji...
~Joanna
1

dodano: 8 października 2013

Super Kosmetyczka wątek zamknięty Polecam Panią Kasie -kosmetyczkę jest Bardzo miałą i spokojną osobą potrafi...
~ona
-

dodano: 2 października 2013

SUPER! wątek zamknięty Skorzystałam z wizyty u fryzjera. Pani Agnieszka jest profesjonalistką, po...
~emka
-

dodano: 19 września 2013

FRYZJERKA SUPER! A "Nie doświadczona" - piszemy łącznie :) wątek zamknięty Witam, za Agą, Fryzjerką z Bellagio, ja i inne Klientki przyszłyśmy z jej...
~Wiolka
-

dodano: 16 września 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam ten salon - korzystałam tam z mikrodermabrazji w ramach Klubu zniżek....
~Karolina
-

dodano: 14 lutego 2013

Polecam przemiją fryzjerkę w rudych włosach. wątek zamknięty Niestety nie dopytałam jak ma na imię. Byłam już dwa razy na masce...
~Ola
-

dodano: 13 lutego 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam ten salon - korzystałam tam z mikrodermabrazji w ramach Groupona....
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 listopada 2012

Polecam wątek zamknięty 1) Bardzo ładnie i starannie obcięto mi włosy i ułożono. 2) Rewelacyjna jest...
~magda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
51

39

wątków

do góry