Widok

Bernadka - dziwna osoba :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie odbierajcie tego jako krytyki, a jedynie jako moją opinię w stosunku do pani Bernadki, zdaję sobie sprawę z tego, że 66% forumek się ze mną nie zgodzi.

Myślałam, że pani hmm, raczej Bernadka jest osobą poważną i poważnie traktuje klientów - jak widać po moim przypadku, wybiera sobie osoby dla których upiecze ciasta, a nie osoby wybieraja ją.
Wysłałam jej zapytanie o cennik i ofertę, i zostałam potraktowana jak konkurencja. Nie dostałam żadnej odpowiedzi nie licząc maila, który mnie obrażał, i w którym niestety nie dostałam oferty.

Fakt - pisałam w innym wątku, że jestem zdecydowana na kompleksową usługę w restauracji, w której wyprawiam wesele, ale ostateczną umowę i decyzje będę podpisywać dopiero na początku lipca, dlatego wciąż szukam lepszych rozwiązań. I nie widzę w moich poszukiwaniach niczego złego. Ludzką rzeczą jest poszukiwać lepszych rozwiązań.

Wszyscy tak zachwalają pani ciasta, że i ja chciałam być może w zależnośći od tego jaka jest pani oferta się na panią zdecydować i zrezygnować z ciast zamawianych przez restaurację.

W tym miejscu pragnę wyrazić swoją opinię, iż jestem bardzo niezadowolona z takiego potraktowania mnie przez Bernadkę i sczerze jej nie polecam - bardzo nie miłe traktowanie.

Liczę się z tym, że skrytykujecie moją osobę, ale po prostu musiałam wyrzucić mój żal.

Pozdrawiam :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lubudubu lubudubu..nieh zyje na nam prezes naszego klubu..niech zyje naaam :)
sisi zacznam Cie rozumiec... :) ..ale fajnie ze znalazl sie czarny charakter na forum..sisi..dziewczynka zle wychowana..wredna.. bez zasad i honoru.. jednym slowem jedza....:)) ale fajnie.... i to tylko dlatego ze chciala sie dowiedziec porownac oferty rynkowe czyli zachowac sie jak najbardziej racjnalnie. a to ze Pani Bernadka podejrzewala ja i to jawnie o szpiegostwo przemyslowe to juz luz..tak mozna:)..faaajnie...
chfilunia, wiedźmą i jędzą to ja jestem na forum chłe chłe chłe ;-)

nic nie rozumię , kajetan czy ty adwokatem sisi jesteś? na to by wyglądało, wpierw kogoś przepraszasz, a później nie znając szczegółów sprawy oskarzasz p.B. po co w ogóle ciągnąć dalej ten wątek, skoro widać było że sprawa jest zakończona? nie znam p.B, jednak poprosiłam ją o ofertę i wcale się nie dziwię, że tak się zachowała, i ze zdjęć i oferty faktycznie można by coś sciągnać.
Skoro p.sisi pisze w watku ciast o innej pani i o tym, ze ciasta zamawia gdzie indziej, podajac jednoczesnie w tym samym wątku dwa miejsca skąd zamawia to chyba z nią jest coś nie tak i wcale nie dziwi mnie, że p. B nie wysłała oferty. zresztą ludzie zobaczcie co napisała, prosiła o zrozumienie, zrobiła to grzecznie, a wy tu wypisujecie jakby conajmniej nabluzgała na kogoś. kajetano wczytaj się w sprawę bardziej, bo widać, że też sie ograniczasz tylko do swoich myśli i dobrze wiesz co p.B zamierzała i w jakim celu. Czy znasz ta panią, żeby tyle o niej tu pisać? Piszesz, że jawnie kogoś oskarżyła, gdyby tak było napisała by tu wątek "p.sisi jest dla mnie konkurencja i chce podebrać moje pomysły". Zrobiła to na maila, p.sisi postąpiła jak dziecko nie próbując wyjaśnić na początku mailem, tylko pobiegła do mamusi (na forum) poskarżyć się.
Jeśli ty kajetan robisz w handlu faktycznie to niewiele musisz mieć tych klientów, skoro tak oddajesz konkurencji swoje pomysły, gratuluje, może dasz lekcje marketingu p. B? w każdym razie żebyś zrozumiał tą sytuację życzę ci właśnie takich klientek jak p.sisi, na pewno wtedy rozwiniesz interes... bez pozdrowień. M.
na poczatku sie zezloscilem ale potem przypomnialem sobie zdanie wiszace nad moim biurkiem. "DENERWOWAC SIE TO MSCIC SIE NA SWOIM ZDROWIU ZA GŁUPOTE INNYCH"
moja odowiedz wiec jest taka. ja przeczytalem wszystko dokladnie i nie oceniam Pani Bernadki jako osoby. mowie tylko ze taki mail byl nieprofesjonalny i zdania nie zmienie mimo obrazania mnie.
aha i mimo wszystko pozdrawiam :)
Byc moze i sisi miala troche racji, ale sposob w jaki to napisala trudno nazwac "kulturalnym", nawet jesli forum jest miejscem stworzonym do wymiany informacji. Niektorzy po prostu lubia sobie czasem poaferzyc:) To jak Walesa z atakiem na Radio Maryja;) hehe
do góry