Widok

Bernadowo Park

Bernadowo Park Mały Kack Temat dostępny też na forum:
Bernadowo Park powstanie w zacisznej, bliskiej naturalnych terenów zielonych lokalizacji Gdyni. Po sąsiedzku deweloper zakończył kilka lat temu budowę Osiedla Leśnego.

Otulina Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego zapewnia komfort życia osobom, które prowadzą aktywny tryb życia i czują potrzebę kontaktu z naturą. Niedaleko stąd na przykład na Polanę Bernadowską, gdzie znajduje się stadnina ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mieszkaniec - czy też wymusili na Tobie podpisanie umowy o energie elektryczną z ich spółką córką?

Co jeszcze było nie tak przy odbiorze mieszkania. Możesz polecić jakiegoś fachowca, który pomoże przy odbiorze mieszkania oraz informacje ile taka usługa kosztuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W których budynkach odebraliście już mieszkania?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My rownież odebraliśmy. Jestesmy bardzo zadowoleni. W mieszkaniu prawie nic nie było do poprawki wiec wyglada na to ze do naszego budynku bardzo sie przyłożyli. Okolica czyli cześc wspólna pięknie zrobiona. Ciekawe ile czasu beda trwały hałasy zwiazane z urządzeniem sie sąsiadów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkaniec II

Również odebraliśmy :)
Ścian popękanych nie mamy ale okazuje się konieczna naprawa akryli od zewnetrznej strony okien i wymiana parapetu balkonowego... żaden problem - już przekazałem klucze wykonawcy budowy i dziś wszystko zostanie usunięte.
BTW - ściany będą pękać bo wiąże się to z osiadaniem budynku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
W jakim budynku Panstwo odebrali?

Gratulacje

Odebraliście mieszkanie z usterkami? Jak będzie wyglądać ich naprawa? Pozdrawiam sąsiada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkaniec

My już odebraliśmy. Części wspólne są bardzo ładnie wykończone. Piękny Park na terenie osiedla. Nawet windy zabezpieczyli.

W protokole mam kilka usterek np. pęknięte ściany.

Generalnie jest ok.

I co najważniejsze nie ma człowieka z agresywnymi psami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

???

ja mam w akcie zapis ze "przygotowanie lokalu do opomiarowania przez dostawce energi na podst indywidualnej umowy z klientem"
nie mam ani slowa o jakiejs firmie ZEUP
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwsze słyszę, pamiętam za to zapis mówiący o dostawcy energii wg wyboru klienta.
nie wiem czy jestescie swiadomi ale przy podpisaniu umowy deweloperskiej znajduje sie zapis ze trafo nie bedzie wydzielone a dostawca energii bedzie WYŁĄCZNIE spółka córka JW - ZEUP.

a elewacja faktycznie jest cala w bomblach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jestescie pewni ze to zalezy od dewelopera??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś ma już ustalony jakiś termin odbioru?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak kupiliscie za gotówkę, to wierzę :)
Jednak nie wcześniej niż 27. grudnia, o ile zostanie wydana pozytywna decyzja na inspekcji która ma się odbyć 20. grudnia.

wlasnie czy juz maja Panstwo konkretna date odbioru?
A kiedy dokładnie?

:)

A my juz odbieramy jednak:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z biura sprzedaży. Więc równie dobrze może być naciągnięta, tak jak wcześniejsze informacje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

20.12

A skąd informacja, że decyzja ma być 20.12?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1