Widok

Bernadowo Park

Bernadowo Park Mały Kack Temat dostępny też na forum:
Bernadowo Park powstanie w zacisznej, bliskiej naturalnych terenów zielonych lokalizacji Gdyni. Po sąsiedzku deweloper zakończył kilka lat temu budowę Osiedla Leśnego.

Otulina Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego zapewnia komfort życia osobom, które prowadzą aktywny tryb życia i czują potrzebę kontaktu z naturą. Niedaleko stąd na przykład na Polanę Bernadowską, gdzie znajduje się stadnina ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

2020 rok

Ludzie sprzedają po 12 tys za metr, 2020r :d komedia. W niektórych przypadkach wzrost ceny 100% przez 2-3 lata od zakupu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak długi był czas oczekiwania na pieniądze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Około miesiąca, wyplacono odszkodowanie

A jak duże dokładnie i jak z wyplata za te opóźnienia?

Oczywiście , ze były opóźnienia.

Opóźnienia

Czy byly jakies opoznienia w oddawaniu mieszkan? Jeśli tak, to czy byly wyplacane odszkodowania?

ok 600 zł za 56 m to wcale nie 'strasznie' dużo.
Ja za 63 m mam za listopad do zapłaty 599 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wysokie koszty ?

Witam, kazdy pisze o dziwnych sytuacjach z psami itd ale niech ktos napisze o kosztach utrzymania. Slyszalem ze sa strasznie wysokie. Ponoc podgrzewanie wody jest wysokie oraz czynsz. Rozmawialem z mieszkancem jak ogladalem mieszkanie i potwierdzil ze mieszka z zona w 56m2 i placi ok 600zl. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cadene Park zbudowała firma Cadena , a nie JW. Pracowałem tam to wiem :)

staraliśmy się jak mogliśmy najlepiej. Mieszkania były po 2100-2300/m2 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ma piernik do wiatraka? Sprzedaz przed koncem roku tylko zwiekszyla ich zadluzenie.

HI, ZAMIERZAM kupic mieszkanie na Bernadowie.Czy ktos moglby mi podpowiedziec czy bedzie latwo takie mieszkanie wynajac i jakie grupy spoleczne mieszkaja na Bernadowie? Chodzi mi tu czy sa to mlodzi ludzie, czy tez marynarze, czy studenci etc...

Psów już nie ma, jedynie dziki w okolicznym lesie można spotkać (osiedle jest ogrodzone więc nie ma się czym przejmować). Poza tym piękne okoliczne lasy, stadnina koni w pobliżu i wiele ścieżek rekreacyjnych. My korzystamy i polecamy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety ale właściciel psów ma "żółte papiery " .....

Jeśli psy gryzą i zagryzają idą do uśpienia. Bzdury mówi pan ze spokojnej. Jeśli do tej pory nikt ich nie uśpił odwiedzi pana ze spokojnej policja za narażanie i zatajanie faktu. Grozi za to co najmnie grzywna. A właścicoelowi psów więzienie

zapomnij o tej stronie, ona jest bardzo rzadko aktualizowana, jak serio się interesujesz zakupem to kontaktuj się z biurem
poza tym w radiu i w internecie ogłaszali jakiś czas temu że w sprzedaży mają już ostatni budynek

Ciekawe, na stronie ofertowej nie ma tego budynku.

Niemożliwe bo ja kupiłam w budynku 11.

Jeszcze nie uruchomiono sprzedaży dwóch ostatnich budynków czyli 8.2 i 11, mieszkań nie zabraknie.
Ja sie niezalapalem na 1 pietro. Mieszkan na 1 piętrze już nie ma. Za 2 piętro płaciłem 6800zl/m2 i nie dostałem rabatu.
Czy wciąż żałuję cie zakupu?