Widok

Beta Hcg

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

dziesięć dni temu powinnam dostać miesiączke czy mogę wykonać sobie już badanie HCG przez krew?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak najbardziej, ja po 5 dniach zrobiłam sobie zwykły test i od razu pojawiła mi sie druga kreska- test zrobiłam po południu:):):):)

POWODZENIA:):):):)
Ja myślę, że nawet test z moczu coś już by wykazał.
Beta na 100% powinna Ci już wykazać- trzymam kciuki:)
image
No własnie testy robiłam dwa jeden był nieważny a drugi negatywny wiec teraz czas na badanie krwi ale przy mojej pierwszej ciazy było tak samo pierwszy test był negatywny dopiero usg pokazało pęcherzyk ;-) Okk nic wiecie może ile czasu czeka sie na wynik i ile kosztuje takie badanie
w diagnostyce 2 tyg temu płaciłam 27 zł, wynik był po 5h.
mi wyszedł test z moczu 10 dni po owulacji. Tydzień po terminie miesiączki beta była 9 tyś więc już na bank taki test z krwi powinien wyjść
Invicta też jakoś koło 30 zł. wynik po 4 godzinach.

Bruss 39 zł. wynik też mniej więcej po tym czasie:)
image
od ktorej do ktorej godziny można wykonac badanie w invicta?
test nieważny? czyli? mi wyszedł lekki pozytyw ledwo widoczny po 20 minutach, czyli w sumie nieważny, a teraz jestem w 20 tc ;)
a badania robiłam w szpitalu na Zaspie, nie pamiętam ile płaciłam, ale wynik po 2 godzinach. Pozdrawiam i powodzenia :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry