Widok
Ja mojemu pokazywalam miliony zdjec w internecie, ale kazda niemal sukienka byla w innym stylu i jesli cokolwiek z tych zdjec zapamietal, to i tak nie wie na jaka sie w ostatecznosci zdecydowalam :))) Zobaczy dopiero w kosciele :))
Od poczatku wiedzialam ze nie bede chciala miec gorsetu (zle sie czuje w gorsetach ze wzgledu na "gole" ramiona - wiem o tym bo kiedys w muzeum przymierzalam :)) no i mam snieznobiala suknie w formie "A" - taka "ksiezniczkowata" :)
Od poczatku wiedzialam ze nie bede chciala miec gorsetu (zle sie czuje w gorsetach ze wzgledu na "gole" ramiona - wiem o tym bo kiedys w muzeum przymierzalam :)) no i mam snieznobiala suknie w formie "A" - taka "ksiezniczkowata" :)
no troszkę : ))))))))))))))))))))))))))))))))))) taa.... faceci są tacy zabawni - ja właśnie "maltretuje" swojego milionem fotek sukni slubnych a on stale: najlepiej biała, tradycyjna w kroju, tylko w kształcie A bla bla bla.... ale jest przy tym taki uroczy, ze droczenie się z nim to sama przyjemność... a tak miedzy nami - to ja rzeczywiscie najlepiej wygladam w A i to sniezno bialej hahahah
nita9 napisał(a):
> bez ramiączek trzymają się na pewno dobrze i rzeczywiście
> lepiej sznurowany, ale ja juz patrze na nie ( niestety )troche
> z innej strony i to przez mojego faceta - on twierdzi, że takie
> suknie są mało eleganckie, bo wyglada się w nich jakby się było
> obwinięta recznikiem, zwłaszcza jak panna młoda siedzi za
> stołem i nie widać całej sukni - o zgrozo!!! ale i tak zrobie
> swoje ( czyli kupie ta , w ktorej najlepiej bede wygladac hehe
> pozdrawiam
> nita
hihi faceci to mają skojarzenia ...:)mój raz jak wszedł do salonu i mnie zobaczył w jednej sukni to powiedział ,że ta nie bo wyglada jak choinka..dziwne co nie????acha ja będe z tych co wyglądają jak obwinięte ręcznikiem , troszku drogie te nasze ręczniki:):)

> bez ramiączek trzymają się na pewno dobrze i rzeczywiście
> lepiej sznurowany, ale ja juz patrze na nie ( niestety )troche
> z innej strony i to przez mojego faceta - on twierdzi, że takie
> suknie są mało eleganckie, bo wyglada się w nich jakby się było
> obwinięta recznikiem, zwłaszcza jak panna młoda siedzi za
> stołem i nie widać całej sukni - o zgrozo!!! ale i tak zrobie
> swoje ( czyli kupie ta , w ktorej najlepiej bede wygladac hehe
> pozdrawiam
> nita
hihi faceci to mają skojarzenia ...:)mój raz jak wszedł do salonu i mnie zobaczył w jednej sukni to powiedział ,że ta nie bo wyglada jak choinka..dziwne co nie????acha ja będe z tych co wyglądają jak obwinięte ręcznikiem , troszku drogie te nasze ręczniki:):)

bez ramiączek trzymają się na pewno dobrze i rzeczywiście lepiej sznurowany, ale ja juz patrze na nie ( niestety )troche z innej strony i to przez mojego faceta - on twierdzi, że takie suknie są mało eleganckie, bo wyglada się w nich jakby się było obwinięta recznikiem, zwłaszcza jak panna młoda siedzi za stołem i nie widać całej sukni - o zgrozo!!! ale i tak zrobie swoje ( czyli kupie ta , w ktorej najlepiej bede wygladac hehe
pozdrawiam
nita
pozdrawiam
nita
Ja tez już mam suknię z gorsetem bez ramiączek i nie ma żadnych wątpliwości, czy będzie się dobrze trzymał. Moja siostra miała taki gorset i przez to że jest wiązany z tyłu i dopasowany w talii, nie ma najmiejszej obawy, że spadnie, wręcz przeciwnie trzyma się pasa jak przyklejony. Naprawdę warto przymierzyć, nic nie stracicie.
Jeśli chodzi o suknie dwu częsciowe (gorste bez ramiaczek + spódnica) to 100% gwarancji, że gorset się nie zsunie. Nie wiem jak to jest w przypadku sukni szytej w całości i bez ramiaczek.
Gorsety się super trzymają i moim zdaniem lepiej jak są sznurowane - zawsze mozna je docisnąć lub poluzować. Bardzo ładnie dopasowywuja się do tali, nie ma szans, żeby coś się zsunęło.
Gorset z wszytymi rękawami - czasem są takie modele z rękawami z koronki. Przymierzałam i trzeba było uważać z energicznym podnoszeniem rąk do góry bo pod pachą moze cos trzasnać.
A w gorsetach bez ramiączek totalna swoboda. Polecam. Koniecznie przymierzcie jesli macie jakies wątpliwości.
Pozdrówka :-)
Gorsety się super trzymają i moim zdaniem lepiej jak są sznurowane - zawsze mozna je docisnąć lub poluzować. Bardzo ładnie dopasowywuja się do tali, nie ma szans, żeby coś się zsunęło.
Gorset z wszytymi rękawami - czasem są takie modele z rękawami z koronki. Przymierzałam i trzeba było uważać z energicznym podnoszeniem rąk do góry bo pod pachą moze cos trzasnać.
A w gorsetach bez ramiączek totalna swoboda. Polecam. Koniecznie przymierzcie jesli macie jakies wątpliwości.
Pozdrówka :-)