Widok

Beznadziejna jedna z nauczycieli w zerówce-p.Marzena

Muszę także z przykrością stwoerdzić,że p.Marzena ''nauczyciel'' w zerówce jest naprawdę bardzo kiepskim nauczycielem.Jest osobą ,która nie potrafi w żaden sposób przekazać jakiejkolwiek wiedzy i dotrzeć w żaden sposób do ucznia.Z tego co rozmawiałam w trakcie minionego roku szkolnego z rodzicami to większość z nich była naprawdę nie zadowolona .RODZICE DZIECI ,KTÓRE PO WAKACJACH PÓĄ DO SZKOŁY myślę ,że może jeszcze nie jest za późno ,może można zaapeloweać do Dyrekcji,zakomunikować o istniejącym problemie.Szkoda waszych pociech!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
wiesz że w pierwszym wpisie podałas nazwisko nauczycielki,! podaj swoje imię i nazwisko ,mądralo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
aNIA absolutnie się z tobą nie zgadzam. Też maiłam dziecko w klasie p. Marzeny i byłam bardzo zadowolona. Wszystkim dzieciom życzę takiego nauczyciela. Uważam, że twój komentarz jest wielce niestosowny! Idź do p. dyrektor i to zgłoś, a nie wypisuj takich rzeczy na forum. Podpisz się imieniem i nazwiskiem , jak to zrobiłaś w przypadku p. Marzeny!Dlaczego sie nie ujawnisz, a drugich oczerniasz?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widac, jaki wykształcony ten rodzic, który tak nagabuje! Ortografia się kłania! Może warto się cofnąc do zerówki, zamiast tam dziecko zapisywac:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
W głębi duszy zdajemy sobie sprawę z własnej głupoty, a poświęcamy zbyt wiele czasu albo na ukrywanie tego, albo na udowadnianie, głównie sobie, że tak nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tego co wiem p.Marzena jest mloda nauczycielka kazdemu trzeba dac szanse
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Szkola podstawowa (45 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

Indygo (3 odpowiedzi)

Z osiedla Indygo szybko dojechać można do obwodnicy oraz do lotniska. Dostępna jest tu także...

do góry