Widok
@ilona
A na ile wyglądam :P ?
coś źle zrobiłaś bo fotka się nie pokazała :P.
@ilona
Mama nie uczyła, że kobiet o wiek się nie pyta
Uczyła , ale nie miała wtedy świadomości że korzystając z internetu będę miał tak ograniczoną percepcję. Więc, aby nie wrzucić cię przypadkowo do worka z napisem "z tyłu liceum, z przodu muzeum" pozwoliłem sobie zapytać :P wal śmiało ogólnie jestem tolerancyjny ;)
A na ile wyglądam :P ?
coś źle zrobiłaś bo fotka się nie pokazała :P.
@ilona
Mama nie uczyła, że kobiet o wiek się nie pyta
Uczyła , ale nie miała wtedy świadomości że korzystając z internetu będę miał tak ograniczoną percepcję. Więc, aby nie wrzucić cię przypadkowo do worka z napisem "z tyłu liceum, z przodu muzeum" pozwoliłem sobie zapytać :P wal śmiało ogólnie jestem tolerancyjny ;)
Powiedzmy tak, liceum jeszcze pamiętam chociaż było to jakiś czas temu a i muzeum lalek zwiedziłam całkiem niedawno - polecam :)
A teraz pokaż, że znasz znaczenie słowa tolerancja i więcej się nie pytaj, bo nie powiem :P
Może gdy wyjdziesz ze wspomnianej wcześniej szafy, będzie Ci dane przekonać się
A teraz pokaż, że znasz znaczenie słowa tolerancja i więcej się nie pytaj, bo nie powiem :P
Może gdy wyjdziesz ze wspomnianej wcześniej szafy, będzie Ci dane przekonać się
Macie jakiś sposób na beznadziejny dzień ,młodsza córa zepsuła dekoder od telewizora ,zaspałam i nie zawiozłam starszej do szkoły i męczyła mnie temperatura prawie cały dzień w przeleżałam jakiś cud.
Maluch sam nie wie czego dziś chce a teraz nie mogę spać i się na to nie zapowiada .Beznadzieja
Mam tylko nadzieje że będzie dziś coś ciekawego w tv ,przepraszam ale musiałam się wyzbyć tego wszystkiego żeby nie wybuchnąć i nie zostać zabójcą telewizora .
Maluch sam nie wie czego dziś chce a teraz nie mogę spać i się na to nie zapowiada .Beznadzieja
Mam tylko nadzieje że będzie dziś coś ciekawego w tv ,przepraszam ale musiałam się wyzbyć tego wszystkiego żeby nie wybuchnąć i nie zostać zabójcą telewizora .