Widok

Bezsenność

Są tu jakieś nocne marki ,dręczy mnie ta cisza w domu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wow...
A myślałem, że wszystkie "bezsenne" wątki już całkiem zdechły, bo ich uczestnicy przestali mieć problemy ze snem, albo się zajeli sobą nawzajem :D
widać nie ,myślałam że wszyscy zaginęli w akcji zresztą dziś niedziela może to ma też znaczenie
tej nocy nawet ja ;)
miło że ktoś jest lepsze to niż cisza i cisza słychać tylko oddechy śpiących dzieci
a u mnie tylko bicie mojego serca :P
fakt jest taki zamiast spać to siedzę przed kompem ale o tej porze większość ludzi albo śpi albo baluje a tu nie ma się do kogo odezwać
a u mnie słychać tylko skrzypienie podłogi, marudzenie kota i wiater.
to chyba nie "tylko", ale "aż".
o, i jeszcze wino pracuje. jakiż to rozweselający i kojący dźwięk na skołatane nerwy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś to bym się tak lampkę wina napiła i do tego kawałek dobrej mlecznej czekolady i tak się zastanawiam czy nie iść czegoś zjeść ale tak się postrzymuje
nie powstrzymuj się, do dzieła :)
ja zaraz sięgnę po szampana, chłodzi się od tygodnia na balkonie. przecież nie mogę mu pozwolić na podmarzanie w taką pogodę. chyba należy mi się trochę rozweselających bąbelków. to był stesujący weekend, a w perspektywie kilka wolnych dni.
nie mogę 3 mc temu urodziłam i dopiero wróciłam do swojej wagi a nie chce przytyć a jednak przy trzecim dziecku ciężko było wrócić do wagi
choć czemu nie do grubych nie nalezę,mam racuchy w lodówce albo płatki z mlekiem
płatki z mlekiem rulez!
ja już piję bąble. o tej porze nie jadam. tylko płyny ;)
jeszcze tylko jakaś dobra muza i jestem w porcie :D
sama nie wiem jak narazie pije sobie pyszną herbatkę i słucham muzyki ale chyba mały jest zaziębiony bo kaszle nie podoba mi się to ale to gdzie ten sen o 17 padałam na twarz chciało mi się już spać,to ja poproszę odrobinę tych bąbelków
bąbelki są na jaśkowej dolinie. zapraszam.
a rodzicielskie problemy niestety są mi obce. nie czuję klimatu. czuwam przy ukochanym psie po operacji.
mam chwilę wytchnienia i mogę polecić kojącą muzę:

http://www.youtube.com/watch?v=j1wgaFJ0750
ukochany pies jest jak dziecko szczególnie po opercji gdy potrzebuje więcej opieki,niestety dla mnie za daleko ale dziękuje za propozycje jeśli chodzi o muzyczke to bardzo taka lubię słucham podobnej na co dzień
taaaak... ukochany pies jest jak dziecko :)
cierpi, a ja mam poczucie winy, że nie mogę mu tego bólu zmniejszyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tu nasz muzyczny klimat

http://www.youtube.com/watch?v=fo7CU4DVkxY

mam nadzieję, ze niedługo znów pójdziemy w tym rytmie
a jaką muzyką się jeszcze interesujesz może ja mam coś ciekawego czym sie moge podzielić janp uwielbiam dżem ,Anite lipnicką,stare dobre małżeństwo w sumie wszystko co spokoje i coś opowiada
jeśli chodzi o spokojną muzę to tori amos, the cure, the smith, jason molina w różnych projektach, pink floyd, ale wolę muzę niespokojną ;) czyli punk rock i jego pochodne: beastie boys, L 7, sweet noise, acid drinkers, berurier noir.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry