Widok
Ilona lula. Sisiolek chyba również ;)
Nie bardzo rozumiem, czego jesteś ciekawa? Czy dzieci szt.2 obniżają/podnoszą Twoją atrakcyjność? Czy robi to opakowanie w postaci szpilek, małej czarnej i makijażu?
Możesz oczywiście ZWRACAĆ UWaGĘ na siebie. Myślę, że potrzeba tego została CI jeszcze z etapu gotyku :)
Ale czy na dłuższą metę.. potrzebujesz tego?
Nie bardzo rozumiem, czego jesteś ciekawa? Czy dzieci szt.2 obniżają/podnoszą Twoją atrakcyjność? Czy robi to opakowanie w postaci szpilek, małej czarnej i makijażu?
Możesz oczywiście ZWRACAĆ UWaGĘ na siebie. Myślę, że potrzeba tego została CI jeszcze z etapu gotyku :)
Ale czy na dłuższą metę.. potrzebujesz tego?
Musze uciekać mimo że poduszka mnie jeszcze nie woła ale wzywają obowiązki córa ma na 8 do szkoły i nie chce wyglądać jak zombi ,muszę jeszcze sprawdzić jej plecak i przygotować mundurek .
A jak się uda to zrobię sobie wolny wieczór sprawie sobie odrobinę przyjemności .Trzeba z porozmawiać z paroma osobami
.
Spokojnej nocy .
A jak się uda to zrobię sobie wolny wieczór sprawie sobie odrobinę przyjemności .Trzeba z porozmawiać z paroma osobami
.
Spokojnej nocy .
"Zbliżona do tej między cytrynowym a musztardowym ;)))"
To teraz już wszystko jasne. :)))
" Jakoś tak nieodłąćznie kisiel mi się z wanną kojarzy :D"
Sadyl
Pewnie dlatego że jesz go w tak dużych ilościach. ;)))))))
To teraz już wszystko jasne. :)))
" Jakoś tak nieodłąćznie kisiel mi się z wanną kojarzy :D"
Sadyl
Pewnie dlatego że jesz go w tak dużych ilościach. ;)))))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
http://www.youtube.com/watch?v=m-IPiKXioFE
i muzyki od znajomej muszę ja zgrać na kompa mam z 15 płyt czeka mnie muzyczny wieczór
i muzyki od znajomej muszę ja zgrać na kompa mam z 15 płyt czeka mnie muzyczny wieczór