Widok
Dziś naładowana ponownie autobus spóźniony 15 min w stałam w deszczu w deszczu i zimnym wietrze ,konsekwencją tego nie zdążyłam na powrotny autobus i wróciłam do domu zmarznięta jak..........a o dzieciach nie wspomnę tylko mały się uchronił i przespał całą drogę.
Plusy działający komputer i dzieci które są dziś bardzo grzeczne
Sissel ja wczoraj siedziałam i szukałam powodu mojej bezsenności jak masz ochotę to przeczytaj wyczytałam wiele rzeczy o których wiedziałam ale i tez takie co dopiero przeczytałam.
Plusy działający komputer i dzieci które są dziś bardzo grzeczne
Sissel ja wczoraj siedziałam i szukałam powodu mojej bezsenności jak masz ochotę to przeczytaj wyczytałam wiele rzeczy o których wiedziałam ale i tez takie co dopiero przeczytałam.
http://www.youtube.com/watch?v=m-IPiKXioFE
i muzyki od znajomej muszę ja zgrać na kompa mam z 15 płyt czeka mnie muzyczny wieczór
i muzyki od znajomej muszę ja zgrać na kompa mam z 15 płyt czeka mnie muzyczny wieczór
"Zbliżona do tej między cytrynowym a musztardowym ;)))"
To teraz już wszystko jasne. :)))
" Jakoś tak nieodłąćznie kisiel mi się z wanną kojarzy :D"
Sadyl
Pewnie dlatego że jesz go w tak dużych ilościach. ;)))))))
To teraz już wszystko jasne. :)))
" Jakoś tak nieodłąćznie kisiel mi się z wanną kojarzy :D"
Sadyl
Pewnie dlatego że jesz go w tak dużych ilościach. ;)))))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Musze uciekać mimo że poduszka mnie jeszcze nie woła ale wzywają obowiązki córa ma na 8 do szkoły i nie chce wyglądać jak zombi ,muszę jeszcze sprawdzić jej plecak i przygotować mundurek .
A jak się uda to zrobię sobie wolny wieczór sprawie sobie odrobinę przyjemności .Trzeba z porozmawiać z paroma osobami
.
Spokojnej nocy .
A jak się uda to zrobię sobie wolny wieczór sprawie sobie odrobinę przyjemności .Trzeba z porozmawiać z paroma osobami
.
Spokojnej nocy .