Widok

Biała Dama- Sierakowice

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
była któras z Was w tym salonie? co myślicie, co sądzicie?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy któraś z Was kupowała tam suknie z wyprzedaży?
a ja gdyby nie to ze swoja kupilam przypadkiem za granica na pewno kupilabym w bialej damie obsluga rewelacyjna , BARDZO mila i na wysokim poziomie, pani doradza a nie wciska , to fakt trzeba sie umawiac ale to chyba tylko dobrze swiadczy o salonie :)przymierzalnia bajeczna bo lustra na okolo i widac sie z kazdej strony i ceny sukienek bardzo atrakcyjne ... jak dla mnie rewelacyjni sa :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
a ja dzwoniłam żeby się umówić na oglądanie/przymierzanie i już mi się nie podoba
Pani, była obużona że chcę przyjechać poprzymierzać coś tam a szyć czy kupić być może gdzie indziej. a skąd ja mam wiedzieć wchodząc do salonu, czy dzwoniąc jaki ona ma asortyment i czy będzie mogła mi coś zaproponować akurat do mojej figury?
poza tym to miało być moje pierwsze przymierzanie czegokolwiek więc mam kupić suknię w pierwszym salonie do jakiego wejdę??
image

image
Jeszcze mają Justine Alexander.

Suknie są bardzo ładne, tyle ich jest, że każda Panna Młoda może sobie coś wybrać. Maja również dodatki, bieliznę, buty i eleganckie suknie np na przebranie po 24h. Jestem zachwycona, kupiłam tam suknie, czekałam na nią niecałe 2 ms, panie od razu jak trafiła suknia do salonu to zrobiły mi przymiarkę i poprawiły, bo mi się schudło 10kg:)
W dodatku są super miłe i szczere, jak się w jakiejś wygląda grubo to powiedzą to prosto z mostu, ale w kulturalny sposób. Chodziłam po salonach 3mieście i byłam zaskoczona jak Panie sprzedające potrafią zniechęcić do zakupu. W Madonnie to nie pozwolono mi i koleżance jednocześnie przymierzać sukien... Z czystym sumieniem mogę polecić.
image

image
Sincerity, Sweetheart, Venus, Gala.
na pewno mają Galę i jeszcze jakąś zagraniczną hiszpańską; ale nie wiem dokłądnie bo zdecydowana byłam na Galę
a jakie kolekcje mają w tym salonie?
taniej. dowiadywałam się w gdańsku ile by kosztowala jedna z sukni, którą byłam zainteresowana i kosztowała 2 850; w sierakowcach 2 400. zdecydowalam się jednak na inną, lżejszą i płacę 1 450,00. nie orwientowałam się ile za nią dałabym w trójmieście, ale na forum są posty z cenami sierakowice vs gdańsk i różnice są nawet o 600 zł.
oczywiście trzeba liczyć też koszty dojazdu, ale zważywszy, ze ja co tydzień praktycznie jeżdżę w te rejony to dla mnie nie miały znaczenia.
A jak cenowo?
ja kupiłam w Białej Damie. Panie bardzo miłe, rzetelne i pomocne, znają sie na rzeczy. Bardzo duży wybór sukien Gali, której praktycznie w trójmieście nie ma. jutro odbieram sukienkę.
jedeyny minus to to, że przymiarki maksymalnie o 16, i odbiory tylko w tygodniu, dla mnie wyjątkowo w sobotę ale muszę być na 9 rano w sierakowicach:(
hopsa
do góry