Widok

Białe, komunijne buty - gdzie widziałyście ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,
Jestem na etapie szukania białych komunijnych butów dla córy. Byłam w ccc i deichmanie ale nic ciekawego nie było :( Niestety zakupy na all odpadają...
Może któraś z Was gdzie się udać po białe lakierki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja oglądalam sliczne balerinki w ccc wlasnie z serii komunijnych , swego czasu byly też w Smyku ładne może tam zajrzyj ew. fajne buty ma Emel ew. może jakieś balerinki w Zarze dostaniesz popatrz tez w osiedlowych sklepikach obuwaniczych też czasem można cos fajnego kupić
http://www.akcesoriakomunijne.pl/komunia-grupa.php?prefix=obuwie&t=dziewczynki&grupa=dziewczynki&rodzaj=komunijne

Sklep jest we Wrzeszczu na Partyzantów.
imageimage
potwierdzam w tym sklepie na Partyzantów jest mnóstwo butów do komunii, ja jestem bardzo wybredna, ale tam parę fajnych par widziałam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W smyku w akcie coś mi minęło w niedziele
ja kupiłam w sklepie "Jola na Powstańców Warszawskich 57 buciki są śliczne i bialutkie a nie jak w CCC bardziej kremowe niż białe a cena ta sama co w CCC czy deichmanie 49,99
A ja ostatnio widzialam kolo hali targowej w Gdańku na rogu jest taki sklepik z butami i bylo kilka par białych bucików
Kupiłam córce ładne buty w "Puchatku" na Klonowej we Wrzeszczu.
Dzięi dziewczyny :) Jutro czeka nas maraton po poleconych przez Was sklepach :) Dziś obeszłam Gdańsk Główny i nic ciekawego nie było :(
A wybór bardzo marny, po 2-3 modele :( Masakra :(
Na partyzantów wybór duży, ale ceny powalają , niemal wszystkie powyżej 100 zł. (nie licząc przecenionych ostatnich par w rozmiarach ok 25)
Jest sklep na ul. chrzanowskiego (nie jestem pewna czy dobrą ulicę podałam, ale to jakby jechać od słowackiego w stronę polanki), po lewej stronie jest sklep obuwniczy pod szyldem "inblue" schodkami schodzi się w dół.
Sama zakupiłam na allegro.
ja dziś widziałam w sklepie obuwniczym który jest pomiędzy dworcem głównym a lotem obok bio waya.
kupiłam moim córeczkom buciki w croolewnie - croolewna.pl
jednej złote, a drugiej białe. bardzo wygodne i eleganckie, choc nie najtansze bo 250 zł, ale warto było. wyrożnialy sie na tle innych pzdr B
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dzięki dziewczyny :)
Objeździłam wszystkie sklepy i w końcu kupiłyśmy w ,,Puchatku''.
W sumie największy wybór butów :-)

Swoją drogą, żal ,,Puchatka''. Kiedyś to był ,,Puchatek'', najfajniejszy sklep , a teraz - aż żal...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zamawiałam przez internet w sklepie online, na początku planowałam kupić stacjonarnie ale potem przejrzałam co jest w sklepach i nie znalazłam takich jakie chciałam kupic córce. Na pewno nie chcę kupować butów w kolorze białym, wolę kupić buty, które przydadzą się również na potem do sukienek na lato :)

Zerknijcie sobie równeiż na stronę:
https://suzana.pl/blog/jakie-buty-komunijne-dla-dziecka.html

Jest tutaj dobry poradnik na temat tego, jakei buty komunijne dla malucha wybrac.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry