Widok

Białe pończochy, rajstopy?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy zakładacie białe rajstopy/pończochy w dniu ślubu? Ja nie mogę się do nich przekonac ale z drugiej strony cieliste rajstopy do białej sukni i białych butów chyba też nie bardzo pasują. Może macie jakies inne pomysły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam białe pończochy ;), nie było aż tak źle :)
pończochy sa ok natomiast rajspy do takiej sukni to dla mnie średni pomysł a jeszcze białe rajstopy to juz wogole masakra- kojarzą mi się z wczesnym dzieciństwem :0)
Nigdy w życiu nie ubrałabym białych rajstop.. ale to kwestia gustu..
skoro nie białe to jakie? beżowe, cieliste, ekri czy może jeszcze inne?
rajstopy niee, no i nie białe, mi kojarzą mi się z komunią...
cieliste pończochy cieniutkie np. 5-tki
a ja mam pytanie, mam uczulenie na silicon na samonosnych, mam suknie rybke rozkloszowana na dole, wiec chodzienei do toalnety i tak bedzie wyzwaniem dla mnei i swiadkowej:) wiec rajstopy i pas do ponczoch to odpada zupelnie, poradzcie co mam ubrac zebt to nei byly ponczochy samonosne i nei trzebabylo sciagac w toalecie...
Madness is the gift, that has been given to me!!
podkolanówki założ
nei bedzie widac ze to antygwałty ??:P
suknei oczywiscie mam duuuuuga :) (agora, model 11-28)
Bardzo bogata ta suknia...tak na serio to nie spotkałam się nigdy z podkolanówkami u panny młodej...ale jakbyś wogóle nie podnosiła sukni to chyba nikt by się nawet nie zorientował. Ja mam właśnie pończochy samonośne, ale będę zakładac podwiązkę do filmu...
śliczna ta twoja suknia
http://www.modaslubna-agora.pl/g/2011/11-28_dwa.jpg
Będziesz miec w bieli czy ten liliowy kolor?
A nie moze być bez rajstop i pończoch??? ładne butki z odkrytym palcem, np. z tego materiału co suknia i byłoby slicznie
oczywiscie musialam numery pomylic, moja to 11-21 z 11-28 mam szal w kolorze mojej :) takze robie sprostowanie ;)
no wiec to jest calkiem niezly pomysl, gdyny nei to ze buty mam juz zamowione i odbieram z suknia za tydzien...zakryte oczywiscie...a nie ma przypadkiem takich rajstop co niby wygladaja jak ponczochy z pasem??cos chyba widzialam....
hej ja tez nie wiem czy zalozyc w ogole ponczochy czy tez nie zakladac, moje buty maja odkryte palce i piękty- co sadzicie?:)

oczywiscie zaopatrzylam sie w takowe (kolor ivory) ale sama nie wiem...

czy w ogole ponczochy pasuja do odkrytych palcow?
szczerze ?? raczej nie bardzo to wyglada...chyba ze masz takie bez szwów i zgrubienia na plcach ze widac dobrze paznokcie to wtedy git.

ja caly czas nei wiem co zrobic...myslalam zeby nic ale boje sie o stopy ze przetre, butów nei rozchodze az tak w mieisac zeby nie zniszczyc a rozchodzic, wiec nadal tu mam dylemat !
znalazlam :D:D
to sie nazywa strip panty, dla kobietek ktore maja ten problem co ja, czyli pas za klopotliwy do ponczoch a od silikonu na samonosnych odparzenia :) tutaj jest idealne rozwiaznie, bo nei trzeba pozneij sie szamotac w toalecie gdybscie mialy zwykle rajstopy:)
Ja miałam piękne białe pończochy, ale zdecydowałam się na pas i pełne buty, ok. 2 w nocy zdjęłam pończochy i ubrałam eleganckie sandałki :)
ja miałam pończochy....przez dwie godziny moze trzy-na mszy i na pierwszym tańcu potem ściagnęłam i miałam bose nogi ;) za ciepło mi było :)
Białe rajstopy tudzież pończochy wyglądające spod sukni kojarzą mi się z komunią, z małą dziewczynką. Nie widziałam jeszcze żadnej dorosłej kobiety, która nie wyglądałaby w tym tandetnie.

Cokolwiek ubranego do butów z odkrytymi palcami lub piętą to wg mnie obciach. Ale każdy ma swój gust. Jeśli się ma takie buty, to znaczy że jest ciepło - za ciepło na rajstopy i pończochy.
do góry