Widok
a ja mam pytanie, mam uczulenie na silicon na samonosnych, mam suknie rybke rozkloszowana na dole, wiec chodzienei do toalnety i tak bedzie wyzwaniem dla mnei i swiadkowej:) wiec rajstopy i pas do ponczoch to odpada zupelnie, poradzcie co mam ubrac zebt to nei byly ponczochy samonosne i nei trzebabylo sciagac w toalecie...
Madness is the gift, that has been given to me!!
śliczna ta twoja suknia
http://www.modaslubna-agora.pl/g/2011/11-28_dwa.jpg
Będziesz miec w bieli czy ten liliowy kolor?
A nie moze być bez rajstop i pończoch??? ładne butki z odkrytym palcem, np. z tego materiału co suknia i byłoby slicznie
http://www.modaslubna-agora.pl/g/2011/11-28_dwa.jpg
Będziesz miec w bieli czy ten liliowy kolor?
A nie moze być bez rajstop i pończoch??? ładne butki z odkrytym palcem, np. z tego materiału co suknia i byłoby slicznie
szczerze ?? raczej nie bardzo to wyglada...chyba ze masz takie bez szwów i zgrubienia na plcach ze widac dobrze paznokcie to wtedy git.
ja caly czas nei wiem co zrobic...myslalam zeby nic ale boje sie o stopy ze przetre, butów nei rozchodze az tak w mieisac zeby nie zniszczyc a rozchodzic, wiec nadal tu mam dylemat !
ja caly czas nei wiem co zrobic...myslalam zeby nic ale boje sie o stopy ze przetre, butów nei rozchodze az tak w mieisac zeby nie zniszczyc a rozchodzic, wiec nadal tu mam dylemat !
znalazlam :D:D
to sie nazywa strip panty, dla kobietek ktore maja ten problem co ja, czyli pas za klopotliwy do ponczoch a od silikonu na samonosnych odparzenia :) tutaj jest idealne rozwiaznie, bo nei trzeba pozneij sie szamotac w toalecie gdybscie mialy zwykle rajstopy:)
to sie nazywa strip panty, dla kobietek ktore maja ten problem co ja, czyli pas za klopotliwy do ponczoch a od silikonu na samonosnych odparzenia :) tutaj jest idealne rozwiaznie, bo nei trzeba pozneij sie szamotac w toalecie gdybscie mialy zwykle rajstopy:)
Białe rajstopy tudzież pończochy wyglądające spod sukni kojarzą mi się z komunią, z małą dziewczynką. Nie widziałam jeszcze żadnej dorosłej kobiety, która nie wyglądałaby w tym tandetnie.
Cokolwiek ubranego do butów z odkrytymi palcami lub piętą to wg mnie obciach. Ale każdy ma swój gust. Jeśli się ma takie buty, to znaczy że jest ciepło - za ciepło na rajstopy i pończochy.
Cokolwiek ubranego do butów z odkrytymi palcami lub piętą to wg mnie obciach. Ale każdy ma swój gust. Jeśli się ma takie buty, to znaczy że jest ciepło - za ciepło na rajstopy i pończochy.