Widok
Biały garnitur! HELP!
Dziewczynki,
jak problem to do Was, już tyle razy dostałam podpowiedzi i rady od Was, więc i tym razem proszę o pomoc.
Moj narzyczonek chce mieć biały garnitur (pomysł bardzo mi podoba) i zaczeliśmy poszukiwania - do tej pory bez rezultatu.
Odwiedziliśmy wiele salonów, oprócz białych sportowych (lnianych albo jakis innych strasznie gniotących się) nie ma nic innego, nawet w próbkach materiaółw nigdy nie mieli :-(((
No więc zaczeliśmy nawiedzać krawców iiii ............ NIC! Nikt się nie chce podjąć uszycia zwykłego gajerka, tylko że białego :-((( MASAKRA!!
POMÓŻCIE
W Was nadzieja :-*
jak problem to do Was, już tyle razy dostałam podpowiedzi i rady od Was, więc i tym razem proszę o pomoc.
Moj narzyczonek chce mieć biały garnitur (pomysł bardzo mi podoba) i zaczeliśmy poszukiwania - do tej pory bez rezultatu.
Odwiedziliśmy wiele salonów, oprócz białych sportowych (lnianych albo jakis innych strasznie gniotących się) nie ma nic innego, nawet w próbkach materiaółw nigdy nie mieli :-(((
No więc zaczeliśmy nawiedzać krawców iiii ............ NIC! Nikt się nie chce podjąć uszycia zwykłego gajerka, tylko że białego :-((( MASAKRA!!
POMÓŻCIE
W Was nadzieja :-*
hey!
wczoraj tu pisałam wątek pt.Białe buty dla Pana Młodego
Pisałyśmy tam o białych strojach Pana Młodego.
Mój narzeczony też będzie w białym stroju.Tylko że w mundurze oficerskim a nie garniturze ale myśle że krawiec u którego szyje uszyłby zwykły garitur także!
Więc nie przejmuj się!Podam Ci adres za chwile bo dokładnego nie znam.Jest on w Gdyni na ul.Legionów.
wczoraj tu pisałam wątek pt.Białe buty dla Pana Młodego
Pisałyśmy tam o białych strojach Pana Młodego.
Mój narzeczony też będzie w białym stroju.Tylko że w mundurze oficerskim a nie garniturze ale myśle że krawiec u którego szyje uszyłby zwykły garitur także!
Więc nie przejmuj się!Podam Ci adres za chwile bo dokładnego nie znam.Jest on w Gdyni na ul.Legionów.
jak myśmy kupowali garnitur dla męża, to pani nam stanowczo odradziła garnitur w koloze sukni czy jakis taki podobny, niedobrze to wygląda na zdjęciach, a poza tym to panna młoda ma się bardziej rzucac w oczy, a jak pan młody będzie miał biały to nie będzie widac ciebie, więc naprawdę zastanówcei się nad tym!!! Może np. jakiś beżowy choc?
Wiesz co, jednak zastanów się nad tym...Widziałam zdjecia Pana Młodego w białym garniturze (zdaje sie na allegro) i wyglądał to bardziej niz dziwnie. Pomijajac już kwestię męskości, to biel jest chyba zarezerwowana dla Panny Młodej! Bardzo podobaja mi się jassne ślubne garnitury (z wydłuzona marynarka) ale np. bezowe,, jasnobrązowe w paseczki, lekko zielonkawe, ale białe nie bardzo. Może zastanówcie sie jednak nad nieco innym niż biały?
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady.
Nie spodziewałm się takiego obrotu sparwy :-)
Podobają mi sie białe gajerki kurde :-)
Kremowy odpada, bo na zdjęciach wygląda kiepsko przy bieli (jakby zżółkniety).
Zielony hmmm jak leśnik :-)
Czarny zbyt ciężki na lato :-(
Zostaje szary, albo jakieś pastelowe odcienie (ale to pewnie też problem z materiałem).
Mam nadzieję, że jakoś damy rade i u krawca zapadnie ostateczna decyzja :-)
Jak by nie było, wszystkim baaardzoo dziekuję za pomoc :-*
Nie spodziewałm się takiego obrotu sparwy :-)
Podobają mi sie białe gajerki kurde :-)
Kremowy odpada, bo na zdjęciach wygląda kiepsko przy bieli (jakby zżółkniety).
Zielony hmmm jak leśnik :-)
Czarny zbyt ciężki na lato :-(
Zostaje szary, albo jakieś pastelowe odcienie (ale to pewnie też problem z materiałem).
Mam nadzieję, że jakoś damy rade i u krawca zapadnie ostateczna decyzja :-)
Jak by nie było, wszystkim baaardzoo dziekuję za pomoc :-*