Widok
Biały garnitur
Cześć Dziewczyny!
Co myślicie o tym żeby ubrać do slubu swojego przyszłego męża w biały garnitur???? Ja bym bardzo chciała, żeby mój B. taki miał, ale niestety szukaliśmy i pytaliśmy w wielu sklepach z garniturami i niestety nie mają. Może Wy wiecie gdzie mozna taki dostac, albo gdzie ładnie szyją.
Pozdrawiam Aga
Co myślicie o tym żeby ubrać do slubu swojego przyszłego męża w biały garnitur???? Ja bym bardzo chciała, żeby mój B. taki miał, ale niestety szukaliśmy i pytaliśmy w wielu sklepach z garniturami i niestety nie mają. Może Wy wiecie gdzie mozna taki dostac, albo gdzie ładnie szyją.
Pozdrawiam Aga
Garnitur przede wszystkim trzeba dobrać do sylwetki. Jeżeli Twój partner jest dobrze zbudowany lub przy tuszy to biały strasznie go pogrubi i według mnie będzie źle wyglądał i wtedy lepiej zdecydować się na ciemny np. w prążek. Jeżeli jest szczupły to spokojnie może sobie pozwolić na biały. Co do zakupu to jeżeli nie ma w sklepach to pozostaje Wam wybrać się do krawca i uszyć na miarę (zakłady krawieckie mają bardzo duży wybór takanin). I pamiętaj, że pod kolor garnituru trzeba dobraćbuty w tym przypadku białe.
Życze powodzenia i daj znać jak poszło z garniturem.
Pozdrawiam
Życze powodzenia i daj znać jak poszło z garniturem.
Pozdrawiam
zastanów się dobrze, nad tym pomysłem, wiem, że moż esobie tak wymarzyłaś ale moż echoc trpochę ciemniejszy, jak będziesz miała białą bądź jasną suknię garnitur zleje sie z nią i nie będzie to dobrze wyglaac, uwierz
ja chciałam by mój mąż miał do ślubu garnitutr podobny w kolorze do mojej sukni, pani w salonie nam zdecydowanie odradziła ten pomysł i teraz wiem, że dobrze zrobiła, w końcu zdecydowaliśmy sie do sukni toffi o garnitur w kolorze oliwki.
W przeciwnym wypadku wygladalibyśmy identycznie i niezbyt ciekawie, mówię ci
ja chciałam by mój mąż miał do ślubu garnitutr podobny w kolorze do mojej sukni, pani w salonie nam zdecydowanie odradziła ten pomysł i teraz wiem, że dobrze zrobiła, w końcu zdecydowaliśmy sie do sukni toffi o garnitur w kolorze oliwki.
W przeciwnym wypadku wygladalibyśmy identycznie i niezbyt ciekawie, mówię ci
Witaj!
My też szukaliśmy białego garnituru i nie znaleźliśmy :(. Jednak wbrew pozorom wcale źle nie wygląda przy białej sukni i nie zlewa się-nasz znajomy wystąpił w białym garniturze i wyglądało to bardzo ładnie. My natomiast w naszych poszukiwaniach trafiliśmy aż do Warszawy i w końcu zamówiliśmy srebrno-szary żakard. Jasny ale nie biały. Przy białej sukni wygląda super!! Pozdrawiam
My też szukaliśmy białego garnituru i nie znaleźliśmy :(. Jednak wbrew pozorom wcale źle nie wygląda przy białej sukni i nie zlewa się-nasz znajomy wystąpił w białym garniturze i wyglądało to bardzo ładnie. My natomiast w naszych poszukiwaniach trafiliśmy aż do Warszawy i w końcu zamówiliśmy srebrno-szary żakard. Jasny ale nie biały. Przy białej sukni wygląda super!! Pozdrawiam