Widok

Biały garnitur

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny!
Co myślicie o tym żeby ubrać do slubu swojego przyszłego męża w biały garnitur???? Ja bym bardzo chciała, żeby mój B. taki miał, ale niestety szukaliśmy i pytaliśmy w wielu sklepach z garniturami i niestety nie mają. Może Wy wiecie gdzie mozna taki dostac, albo gdzie ładnie szyją.
Pozdrawiam Aga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy to za bardzo nie będzie się zlewać? biała suknia i biały garnitur? chyba że będziesz miała inny kolor sukni ...

czy ja wiem ... chociaż na szczęście każdy ma inny gust i każdemu co innego się podoba, i dlatego jest tak fajnie i kolorowo :))
Garnitur przede wszystkim trzeba dobrać do sylwetki. Jeżeli Twój partner jest dobrze zbudowany lub przy tuszy to biały strasznie go pogrubi i według mnie będzie źle wyglądał i wtedy lepiej zdecydować się na ciemny np. w prążek. Jeżeli jest szczupły to spokojnie może sobie pozwolić na biały. Co do zakupu to jeżeli nie ma w sklepach to pozostaje Wam wybrać się do krawca i uszyć na miarę (zakłady krawieckie mają bardzo duży wybór takanin). I pamiętaj, że pod kolor garnituru trzeba dobraćbuty w tym przypadku białe.
Życze powodzenia i daj znać jak poszło z garniturem.
Pozdrawiam
zastanów się dobrze, nad tym pomysłem, wiem, że moż esobie tak wymarzyłaś ale moż echoc trpochę ciemniejszy, jak będziesz miała białą bądź jasną suknię garnitur zleje sie z nią i nie będzie to dobrze wyglaac, uwierz

ja chciałam by mój mąż miał do ślubu garnitutr podobny w kolorze do mojej sukni, pani w salonie nam zdecydowanie odradziła ten pomysł i teraz wiem, że dobrze zrobiła, w końcu zdecydowaliśmy sie do sukni toffi o garnitur w kolorze oliwki.

W przeciwnym wypadku wygladalibyśmy identycznie i niezbyt ciekawie, mówię ci
Dziękuje Wam za rady, faktycznie bede musiała to przemysleć
Witaj!
My też szukaliśmy białego garnituru i nie znaleźliśmy :(. Jednak wbrew pozorom wcale źle nie wygląda przy białej sukni i nie zlewa się-nasz znajomy wystąpił w białym garniturze i wyglądało to bardzo ładnie. My natomiast w naszych poszukiwaniach trafiliśmy aż do Warszawy i w końcu zamówiliśmy srebrno-szary żakard. Jasny ale nie biały. Przy białej sukni wygląda super!! Pozdrawiam
do góry