Widok

Biedronka.

Wiem ze w Baninio to majętna miejscowość, nie chce aby ktoś wyśmiał moje pytanie wiec proszę o wyrozumiałość.
Czy waszym zdaniem przydałaby się w Baninie sklep Biedronka. Bo z tego co się orientuje to chyba takiego nie ma. Wysłałam do nich maila i napisali mi ze jeżeli ktoś ma działkę pod budowę sklepu lub dysponuje lokalem handlowym to oni chętnie proszą taką osobę o kontakt.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10
tez uwazam ze stacja jest bardziej potrzebna niz 6 biedronka w okolicy! pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokladnie,tez mam male dzieci i to wyprawa calodniowa:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi również Biedronka by nie przeszkadzała (chociaż wolałabym Lidla). Fakt, że może tego typu sklepy są gdzieś w pobliżu, ale z dwójką małych dzieci dłuższa wyprawa po zakupy to spora operacja logistyczna ;) Na razie i tak najczęściej bywam w Max and Xavier, ale... kiedy mieszkałam w Gdańsku też po część produktów jeździłam do Bomi czy Piotra i Pawła, po inne do dyskontów. Dobrze jest mieć wybór, po prostu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się całkowicie z wypowiedzią dirty little secret. Ja także uważam że tego typu sklep byłby z pewnością przydatny. Oczywiście powinien być zlokalizowany w odpowiednim miejscu - tzn. nie za blisko i nie za daleko osiedli mieszkaniowych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również mieszkam w Baninie i również uważam że Biedronka by się`tu przydała. ;)
:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.Tez wlasnie bede niedlugo mieszkanka i mi tez niebedzie przeszkadzac sklep typu biedronka a nawet jestem za:-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prędzej przydała by się stacja benzynowa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
niedługo będę mieszkanką Banina. przeprowadzam się tam dla ciszy i spokoju. niemniej jednak nie uważam żeby sklep typu Biedronka czy Lidl spokój ten miałyby zakłócić.
Może nie jestem codzienną klientką biedronki ani lidla (ponieważ od obecnego miejsca zamieszkania "blokowiska" mam kawałek drogi do jakiegokolwiego tego typu sklepu) to bardzo lubię robić tam zakupy. przychodzę po konkretne artykuły, które uważam za właściwe, nigdy nie spotkałam się z przeterminowanymi artykułami ani zepsutymi. warzywa może nie są "jak z rynku" czy warzywniaka bynajmniej nie jest to shit typu real czy auchan.

pamiętam biedronkę z przed 10 lat - początki .... bywają zawsze ciężkie .. wtedy i jakość nie była rewelacyjna - fakt miałam uraz do tego typu sklepów. ale obecnie? obecnie się sporo zmieniło. Polskie produkty - pod inną etykietką/nazwą. tańsze środki czystości - o wiele lepsze od tych co od wielu lat jadą tylko na marce.

Dlatego ja jest ZA powstaniem chociażby jednego z tych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pytanie było czy jestesmy za sklepem Biedronką a nie gdzie jest sklep Biedronka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak widać dzisiaj celem jest dewastacja budynku "KLUBU" Niech Pan nie liczy że Nasza oszczędny gospodarz będzie coś robił żeby uratować budynek.

POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Pana Janka
postaw sobie Pan w ogródku a budynkiem sie nie zajmuj bo będzie przeznaczony na lepszy cel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No na pewno , wybuduj sobie pod domem , wtedy się zgadzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie mieszkam w BANINIE ale Biedronka by sie tam przydala i cenny w tzw sklepikach byly by bardziej konkurencyjne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
towar jest z polski patrioto !!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE zdecydowanie NIE

w Biedronce także mają stare produkty z tym że przemetkowane naklejki okresu do spożycia. Droga taniocha. Wolę te sklepy w Baninie które funkcjonują. Mają dobre wędliny. Mieszkam w Gdańśku na przymorzu a jeżdżę do Banina po wędliny. Dlaczego ? bo supermarketach jest wszystko stare, po najmniejszych kosztach. Fuuuj. Ktoś chce market, niech się przeprowadzi do TBS-ów . Sklep osiedlowy to ekonomia naszego regionu. Biedronka to ekonomia kogoś gdzieś z południa albo mazowsza. Odrobinę patriotyzmu lokalnego. Wspierajmy swoje produkty, mięsa, sery, chleb, ciasta. Własne regionalne produkty, to będziemy mieć pracę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11
co niekturzy piszą "do żukowa tylko pare minut''
ale niekturzy z was nie przejmują się zbytnio że , niekture matki mają
sporo dzieci albo małe ,albo nie mają prawojazdy albo auta a autobusem z
siatami to bezsens chwaszczyno jest jeszcze dalej ...

...

ale lepiej że szkołe bydowali a nie ; ]
z tego co słyszałam to mieli zamiar budować biedrone ale gdy po dokładnym pomairom okazało się że niestarczy miejsca na parking i wjazd była rezygnacja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie do końca jest tak jak piszesz Pani aaa bo się pani zagalopowała jak na wyścigach konnych.Osiedlowe sklepy nie upadną przez biedronkie lidla czy inny hipermarkiet a ceny są wieksze bo to ich wybór a Pan realista bardzo fajnie to napisał i wielkie ukłony dla niego.Bo te małe sklepiki zaopatrują się czasami w tych hipermarkietach oczywiście nie wszystkie dla sprostowania.a co do biedronki to fajnie było by gdyby powstała tu biedronka .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
oczywiście również za budową biedronki ; )

poprostu przydała by się...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Krumów tu je dosc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj nie mialem zamiaru pani obrazic.poprostu ponioslo mnie.jesli pania obrazilem to przepraszam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry