Widok

Biedronka.

Wiem ze w Baninio to majętna miejscowość, nie chce aby ktoś wyśmiał moje pytanie wiec proszę o wyrozumiałość.
Czy waszym zdaniem przydałaby się w Baninie sklep Biedronka. Bo z tego co się orientuje to chyba takiego nie ma. Wysłałam do nich maila i napisali mi ze jeżeli ktoś ma działkę pod budowę sklepu lub dysponuje lokalem handlowym to oni chętnie proszą taką osobę o kontakt.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja nie miałam takiej sytuacji .Zawsze jak robie zakupy w Biedronce to nie mam jakichś większych problemów . Zawsze je robie w Gdańsku na Grunwaldzkiej. I to co np z moich obserwacji zauważyłam , to od jakiegoś dłuzszego czasu, widzę zmiany w ciastkach paryskich - dokladniej delicjach biedronkowych . Biszkopt jest o wiele mniejszy objętościowo niż w tych " starych " ciastkach . Poza ty posmak jest jakby chemiczny .. Jecie tez może te ciastka ? Jeśli tak , to co sądzicie o tych zmianach ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy komuś zdarzyło się ze miał cos nabite na paragonie chociaż faktycznie tego produktu nie zakupił?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dosyć szybko obudziłeś się żeby dostać rybkę w wielki piątek o 16 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz rację. Tylko, że w naszej rybnej budce nie zawsze są ryby. W ostatni piątek ok. 16.00 były DWA pstrągi i cztery kawałki halibuta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś w rybnym były świeże liny tylko mi szkoda ich bo jeszcze żywe :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ryby to się kupuje nie w paczkach a w rybnym - świeże.
Ja chodzę do budki w Baninie . Jak rybo ma być świeża skoro zafoliowana ma okres ważności kilka dni?
Mój osobny post na temat Biedronki został usunięty prze administratora, zatem w tym miejscu chciałbym ostrzec Baninian przed nieświeżymi rybami w naszej Biedronce. Ostatnio dwukrotnie zmuszony byłe zwrócić tam cuchnącego łososia z jeszcze kilkudniowym terminem ważności. Sympatyczna kierowniczka sklepu przyjęła reklamacje bez zbędnych dyskusji. Prawdopodobnie nieświeży był już zapakowany, albo hurtownik "przebił" etykiety.
A gdzie tych polepszaczy nie ma ,z tego co ja wiem to we wszystkich produktach je posiadamy a ilość zależy od długości terminu ważności im dłuższy tym tych polepszaczy więcej Drodzy Państwo ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
racja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak tobie pasuje mrożone ciasto z polepszaczami z niepoliczalna ilością substancji E... i odgrzewanymi (pieczonymi) w biedrze i lidlach etc. to twoja sprawa. Tego typu pieczywo nie jest ani zdrowe ani nie zachowuje świeżości po 5 godzinach.
Ale o gustach się nie dyskutuje ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
zauważyłam, że w Biedronkach pojawiły się piece tak jak Lidlu i teraz będzie można kupić świeże pieczywko w biedrze - czego baaardzo mi brakowało, bo przyznam, że nie przepadałam za tych im pieczywem "dowożonym"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
''Nasze sklepiki mają tak wyśrubowane ceny ,że szkoda gadać!!!''

Płacą podatki w Polsce :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Baninie jest piekarnia - nie mam potrzeby jeździć za kiepskiej jakości chlebem do sieciówek. Gorący, pachnący też kupisz.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam. ;)
widzę iż wątek jest już ciągnięty od 2010 roku...więc chyba nie doczekamy się tej biedry''.
Ja jestem ZA!!!
Nasze sklepiki mają tak wyśrubowane ceny ,że szkoda gadać!!! nie wspominając o przeterminowanych produktach!!!
A jeżeli chodzi o to ,że jest ta stare pieczywo..to np. w LIDLU uwielbiam świerzutkie --chlebek razowy ze słonecznikiem--cieplutki!! to gdzie stare?!W biedronce też nigdy nie trafiłam na stare pieczywo!!! ALE JAK KTOŚ JEST UPARTY I WIDZI CZUBEK WŁASNEGO NOSA I TYLKO ON MA RACJE ,TO BĘDZIE SIĘ WYPOWIADAĆ I NIE WIDZIEĆ BĘDZIE PLUSÓW..TYLKO SAME MINUSY!!!
Ale każdy ma prawo do własnego wypowiedzenia się w danym temacie..i pewnie każdy ma swoją rację..pozdrawiam wszystkich mieszkańców idzie wiosna ;))) wreszcie może nie będziemy topić się w błocie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
No to się niestety mylisz :)

Za przeproszeniem głupek wie i rozumie, że biedronki przyciągają tłumy ludzi. Robią piękne reklamy, sprzedają często kicz i tandetę, a ludzi robią w balona. No i chyba wiadomo, że sklepy dostają po d*pie prawda?? Czy Pan X pójdzie może kupić jedną świeżutką bułkę w biedrze, a po drugą pójdzie do normalnego sklepu?? NIE. Tak się właśnie niszczy nasze polskie sklepy :)
Ja osobiście nie jeżdżę do biedronek, ani lidlów bo nie ma tam ani rewelacji cenowych ( przeważnie cena za 600 lub 800gram nie 1000 :) ) ani jakościowych. Ale jak ktoś lubi jeść stare i przerobione niech je :)

No i jeszcze jedno nikt powyżej nie pisał, że nie można się wypowiadać i pisać tego co się sądzi na dany temat :)

Pozdrawiam i życzę miłej pogawędki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Każdy ma prawo aby napisać na forum to co uważa lub sądzi,a małe sklepiki dadzą sobie rade i nie podupadną nawet gdyby tu powstała biedronka a 2 km dalej lidl i nie uważam aby przez to było też mniej pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
najłatwiej wypierniczyć biedronkę co kilka kilometrów, aby wszystkim biedronkowiczom dogodzić :)
Przy okazji ''wytłuc, wyniszczyć'' wszystkie mniejsze sklepy spożywczo- przemysłowe i inne :))) Brawo ! Mądrze :)))

Z pozdrowieniami dla włodarzy.
Tylko potem nie narzekajcie, że nie macie gdzie pracować :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
gratuluję klasy
rowniez robie zakupy w biedronce moje dzieci jakos nie przeszkadzaja mi w zakupach, jednak w baninie nie chcialabym biedronki,strach puszczac dzieci same do szkoly,wiecej aut i ciezarowek mi samej strach isc po chodniku przy ulicy bo jezdza jak wariaci ,a tak w miare jest tu cisza i spokoj,ja nie chcialabym miec za sasiada biedronki czy jakis inny sklep,a takiego odludzia tu nie znajdziecie zeby byla na uboczu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W tym roku ma być wybudowana na MATARNI- trochę bliżej

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry