Widok

Biedronka.

Wiem ze w Baninio to majętna miejscowość, nie chce aby ktoś wyśmiał moje pytanie wiec proszę o wyrozumiałość.
Czy waszym zdaniem przydałaby się w Baninie sklep Biedronka. Bo z tego co się orientuje to chyba takiego nie ma. Wysłałam do nich maila i napisali mi ze jeżeli ktoś ma działkę pod budowę sklepu lub dysponuje lokalem handlowym to oni chętnie proszą taką osobę o kontakt.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ale tutaj mieszkają nie tylko rodowici Baninianie. W ostatnich 15 latach liczba mieszkańców zwiększyła się ponad trzykrotnie. Są to przeważnie ludzie z Trójmiasta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
no Żukowo może i blisko, ale jakie korki... Ja jednak chętniej kłóciłabym się o Lidla. W biedronie nie można płacić kartą
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
jestem za biedronką;)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 14
Rowniez za:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11
Popieram budowę takiego sklepu najlepiej rejon ul.Klonowej za bankiem przed Brzozową
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14
no wlasnie a czy mysli pani ze kazdy ma samochod ja np nie mam w przeciwniestwie do pani ktora tak dba o ekologie.i co na pani widzimisie mam tak piechtka do zukowa w tym wieku troche szacunku dla starszych i nie majacych tylu pienedzy co pani.kazdy grosz na wage zlota.a egologia w baninie byla gdy nie dawano tylu zezwolen na budowe teraz beton tu goruje przez budowe domkow jednorodzinych a jeden sklep wiecj typu biedronka juz tutaj niczemu nie zaszkodzi tzn pani ekologi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja miałam samochód:) był i się zmył, więc jeszcze raz ZA:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jakby rodowici mieszkańcy ziemi nie sprzedawali, to nie byłoby komu pozwoleń dawać, a porównywanie domów z ładnie zagospodarowanymi ogrodami do betonowo-blaszanych tworów jest zabawne. Dla mnie ta dyskusja nie ma sensu - proponuję się Wam zrzucić i postawić sobie taki blaszak pod domami, żeby wygodniej było. Gdyby sąsiad ze swoimi sąsiadami dobrze żył, to z pewnością któryś by go do sklepu podrzucił. W przeciwieństwie do pana szanuję innych ludzi niezależnie od wieku, czy stanu portfela i staram się im pomagać w miarę moich możliwości.
Jest jeszcze jedno rozwiązanie, można się do miasta po prostu przeprowadzić i będzie wygodniej. Proszę się już nie silić na obrażanie mnie:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
oj nie mialem zamiaru pani obrazic.poprostu ponioslo mnie.jesli pania obrazilem to przepraszam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krumów tu je dosc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście również za budową biedronki ; )

poprostu przydała by się...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
To nie do końca jest tak jak piszesz Pani aaa bo się pani zagalopowała jak na wyścigach konnych.Osiedlowe sklepy nie upadną przez biedronkie lidla czy inny hipermarkiet a ceny są wieksze bo to ich wybór a Pan realista bardzo fajnie to napisał i wielkie ukłony dla niego.Bo te małe sklepiki zaopatrują się czasami w tych hipermarkietach oczywiście nie wszystkie dla sprostowania.a co do biedronki to fajnie było by gdyby powstała tu biedronka .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
co niekturzy piszą "do żukowa tylko pare minut''
ale niekturzy z was nie przejmują się zbytnio że , niekture matki mają
sporo dzieci albo małe ,albo nie mają prawojazdy albo auta a autobusem z
siatami to bezsens chwaszczyno jest jeszcze dalej ...

...

ale lepiej że szkołe bydowali a nie ; ]
z tego co słyszałam to mieli zamiar budować biedrone ale gdy po dokładnym pomairom okazało się że niestarczy miejsca na parking i wjazd była rezygnacja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIE zdecydowanie NIE

w Biedronce także mają stare produkty z tym że przemetkowane naklejki okresu do spożycia. Droga taniocha. Wolę te sklepy w Baninie które funkcjonują. Mają dobre wędliny. Mieszkam w Gdańśku na przymorzu a jeżdżę do Banina po wędliny. Dlaczego ? bo supermarketach jest wszystko stare, po najmniejszych kosztach. Fuuuj. Ktoś chce market, niech się przeprowadzi do TBS-ów . Sklep osiedlowy to ekonomia naszego regionu. Biedronka to ekonomia kogoś gdzieś z południa albo mazowsza. Odrobinę patriotyzmu lokalnego. Wspierajmy swoje produkty, mięsa, sery, chleb, ciasta. Własne regionalne produkty, to będziemy mieć pracę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11
towar jest z polski patrioto !!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mieszkam w BANINIE ale Biedronka by sie tam przydala i cenny w tzw sklepikach byly by bardziej konkurencyjne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
No na pewno , wybuduj sobie pod domem , wtedy się zgadzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do Pana Janka
postaw sobie Pan w ogródku a budynkiem sie nie zajmuj bo będzie przeznaczony na lepszy cel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak widać dzisiaj celem jest dewastacja budynku "KLUBU" Niech Pan nie liczy że Nasza oszczędny gospodarz będzie coś robił żeby uratować budynek.

POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanie było czy jestesmy za sklepem Biedronką a nie gdzie jest sklep Biedronka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry